Câştigător Românii au talent 2022. Cine pleacă acasă cu 120.000 de euro!

Românii au talent, unul dintre cele mai succes show-uri de divertisment din România se apropie de final. De-a lungul a 12 sezoane, momentele excepționale au încântat publicul, iar ediția din acest an a făcut senzație.

20 mai 2022, 13:08
Câştigător Românii au talent 2022. Cine pleacă acasă cu 120.000 de euro!

Câştigător Românii au talent 2022. Ultima semifinală Românii au talent are loc vineri seară! În urmă cu o săptămână, primii 12 semifinaliști ai sezonului au urcat pe scenă și au oferit prestații senzaționale care i-au făcut atât pe jurați, cât și pe cei prezenți în sală să aplaude în picioare. Astăzi, emoțiile ating din nou cote înalte pentru ceilalți concurenți care vor încerca să le demonstreze celor de acasă că merită calificarea în marea finală, de săptămâna viitoare.

În doar câteva ore, dintre cei 12 eroi ai serii, doar 5 se vor califica direct în marea finală de pe 27 mai. Apoi, la finalul ediției, cei patru jurați vor alege unul dintre cei care nu au fost votați de public și îi vor oferi un wild card. Acesta va completa tabloul marei finale care va cuprinde 11 concurenți.

Românii au talent 2022. Cine e Martina Meola, semifinalista de 8 ani care a cântat la pian legată la ochi
Câştigător Românii au talent 2022. În această seară, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe romaniiautalent.protv.ro.

Câştigător Românii au talent 2022. Se anunță a fi o seară care nu trebuie ratată, începând cu ora 20:30, live pe PRO TV! Curajoșii serii sunt: Mihail Kovali, X-Treme Brothers, Duo Gemini, Eva Nicolescu, Raluca Răducanu, Emanuel Ion, Bianca Ciocîrlan, Darius Mabda, Ana Maria Mircea, Bianca Mihalcea, Aurel Niamțu și Anamaria Buțurcă.

Românii au Talent 2022. Moment inedit pe scenă! Zamatheea le-a transmis celor care ne conduc un mesaj dur, în versuri: „Avem nevoie să ne conduceți spre succes, nu urmând doar al vostru interes”
Și-n această ediție vom avea parte de un moment special. Acesta va fi oferit de Ana Maria Mărgean, cea care i-a fermecat pe jurați în sezonul 11 și a obținut voturile celor de acasă, reușind să câștige sezonul. Tânăra revine pe scena pe care a strălucit în urmă cu doar un an și le va oferi telespectatorilor o nouă interpretare superbă.

Câştigător Românii au talent 2022. Jurații au avut o decizie greu de luat: din cei peste 300 de concurenți, aceștia au trebuit să îi aleagă pe cei care au demonstrat că pot ridica publicul în picioare. Unii au reușit să impresioneze cu poveștile incredibile de viață, alții prin talentul lor.

În ediția de vineri, 6 mai, jurații de la PRO TV, Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur au decis cine merge în semifinalele concursului de talente. Se anunță o luptă cu mult spectacol pentru cei 120.000 de euro.

24 de talente în semifinale
Cei 24 de semifinaliști sunt: Alex Dowis, X-treme Brothers, Emanuel Ion, Alex Furman, Raisa Radu, Raluca Răducanu, Duo Gemini, DJ Hugo Arthur, Darius Mabda, Marius Mateș, Aurel Niamțu, Ana – Maria Mircea, Bianca Mihalcea, Eva Nicolescu, Sandeep Kale, Alexandra Croitoru, Martina Meola, Ionela Marin, Zametheea, Mihail Kovali, Elvis Constantin Asan, Bianca Ciocîrlan, Anamaria Buțurcă și Gabriela Dincă. Ei vor urca pe scenă în semifinale cu momente care vor ține publicul cu sufletul la gură sau îl vor emoționa până la lacrimi.

Publicul va vota câștigătorul
Cea de-a doua semifinală are loc vineri, pe 20 mai 2022. Cei care vor trece de aceste etape vor ajunge în marea finală, din data de 27 mai 2022. Toate cele trei show-uri vor fi transmise live de PRO TV. Publicul va fi cel care va vota și va decide marele câștigător.