Românii au talent 2022. Cine e Martina Meola, semifinalista de 8 ani care a cântat la pian legată la ochi

Prima semifinală Românii au Talent a fost plină de momente speciale. Jurații au fost plăcuți impresionați de concurenții care s-au prezentat în fața lor.

13 mai 2022, 23:24
Românii au talent 2022. Cine e Martina Meola, semifinalista de 8 ani care a cântat la pian legată la ochi

Românii au talent 2022. Martina Meola, fetița care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș, s-a întors pe scena de la Românii au Talent cu un nou moment artistic deosebit care s-a bucurat de ropote de aplauze.

Românii au talent 2022. Fetița a avut o interpretare incredibilă la pian, legată la ochi. Jurații au aplaudat-o în picioare pe micuța pianistă.

Andi Moisescu: “Martina este un fenomen extrem de rar! Ce am văzut noi este de domeniul irealului. Același balet pe clape (…) Eu cred că acesta este un număr demn să câștige emisiunea Românii au talent”.

Andra: „Eu m-am simțit ca și cum aș fi în finală! Ești un dar pentru noi. Îți prevăd un viitor foarte frumos!”

Mihai Bobonete: „Este foarte despre un talent uluitor!”

Martina Meola are 8 ani și e din Republica Moldova. Din primul moment în care a apărut pe scena de la Românii au Talent și a cântat la pian a fost trimisă direct în semifinală.

”Mă numesc Meola Martina, am 8 ani și vin din Republica Moldova, din Chișinău, dar sunt născută în Italia, la Milano. Mama mea este din Republica Moldova, iar tatăl meu este italian.

Mama mea s-a dus în Italia ca să lucreze ca medic, iar acolo l-a cunoscut pe tata, era pacient. S-au îndrăgostit și apoi ei au rămas acolo în Italia și așa m-am născut eu în Italia, dar la vârsta de 4 ani, am venit în Republica Moldova”, a spus ea în audiții.

Martina studiază pianul de trei ani, mai exact de la vârsta de cinci ani. ”Studiez pianul de la vârsta de 5 ani și 9 luni la scoala de arte. Eu mai cânt cu vocea, mai recit poezii, mai spun frământări de limbă”, a mai spus micuța Martina.

Jurații au fost uimiți de talentul copilei încă de atunci, de la audiții. ”Șocant a fost cât de bine cânta la vârsta de 8 ani, cu câtă viteză, cu câtă precizie…A fost o seară în care doi tătici de fete au dat un mare Golden Buzz”, a spus Smiley.

Citește și Românii au Talent 2022. Moment inedit pe scenă! Zamatheea le-a transmis celor care ne conduc un mesaj dur, în versuri: „Avem nevoie să ne conduceți spre succes, nu urmând doar al vostru interes”

Citește și Scandalos! Pro TV a adus la „Românii au Talent” o adolescentă de 15 ani GRAVIDĂ şi i-a exploatat drama pentru audienţă! Dragoş Bucur i-a dat Golden Buzz