Românii au Talent 2022. Moment inedit pe scenă! Zamatheea le-a transmis celor care ne conduc un mesaj dur, în versuri: „Avem nevoie să ne conduceți spre succes, nu urmând doar al vostru interes”

Zamatheea a urcat pe scena de la "Românii au Talent" și a creat un moment de excepție, care s-a bucurat de multe aplauze și aprecieri din partea juriului.

13 mai 2022, 23:06
Românii au Talent 2022. Moment inedit pe scenă! Zamatheea le-a transmis celor care ne conduc un mesaj dur, în versuri: „Avem nevoie să ne conduceți spre succes, nu urmând doar al vostru interes”

Românii au Talent 2022. Tânăra actriță a susținut în fața juraților un monolog emoționant, în versuri, în care a vorbit despre societate, despre cei care ne conduc și despre nevoile oamenilor de rând care sunt ignorate la nesfârșit de către cei care ar avea puterea de a schimba ceva.

Românii au Talent 2022. Jurații au fost foarte încântați de interpretarea tinerei și au complimentat-o pentru mesajul puternic și emoțiile pe care a reușit să le transmită.

Andra: ”Oamenii rezonează cu mesajul… Așa trebuie spus un astfel de mesaj”

Mihai Bobonete: ”Mă gândeam că 1000 de proteste nu fac nici cât o ceapă degerată față de ce face fata asta aici”.

Dragoș Bucur: ”Poate că ar fi trebuit să intri în politică, nu sunt ironic”.

Andi Moisescu: ”Eu cred că mesajul trebuia să ajungă la cineva… iar acei cineva sunt pe un iacht, în Elveția, în Costa Rica”.

Românii au Talent 2022. Zametheea este director la o asociație ce se ocupa cu încurajarea tinerilor să se implice în activități civice prin artă.  Tânăra a terminat Facultatea de Teatru la Cluj și spune că profesorii nu i-au oferit aptitudinile care să o ajute să se dezvolte și mai mult în această zonă. Au fost alte persoane care au ajutat-o să crească și așa i-a venit ideea să facă o asociație în care să ajute oamenii să se dezvolte artistic. Zametheea  este căsătorită și are un copil.

Încă dinainte de a intra la facultate, tânăra a început să scrie și spune că acesta e modul prin care reușește cel mai bine să își exprime sentimentele pe care nu le putea exterioriza.

Citește și Mihai Bobonete, imagini inedite din vacanţă. Juratul de la Românii au Talent a înotat cu delfinii şi a mers la pescuit

Citește și Scandalos! Pro TV a adus la „Românii au Talent” o adolescentă de 15 ani GRAVIDĂ şi i-a exploatat drama pentru audienţă! Dragoş Bucur i-a dat Golden Buzz VIDEO