Câştigător Românii au talent 2022: Raisa Radu, fata care cântă cu tot sufletul, show total în finala Românii au talent

În preselecții, Raisa a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete. Finala în care se decide marele câştigător este vineri, de la 20.30.

25 mai 2022, 11:54
Câştigător Românii au talent 2022: Raisa Radu, fata care cântă cu tot sufletul, show total în finala Românii au talent

Câştigător Românii au talent 2022: Raisa Radu a demonstrat că-și merită locul în semifinalele Românii au talent 2022. Tânăra a avut o interpretare impecabilă pe scena talentelor. În preselecții, Raisa a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete.

„Sunt atât de mulți care iubesc interpretarea sa! Ești foarte talentată! Ești făcută pentru scenă!”, i-a spus Andra după prestația din semifinală.

Câştigător Românii au talent 2022. Cine este Martina Meola, fetiţa care a primit Golden Buzz în preselecții
Câştigător Românii au talent 2022: “Momentul a arătat uluitor! Ți-a ieșit foarte bine! Eu cred că tu vei merge mai departe în seara asta. Sunt convinsă!”, a adăugat atunci Bobonete. Și nu s-a înșelat, pentru că Raisa face parte din cei 11 concurenți care au ajuns în marea finală.

Deși nu are studii muzicale, la preselecțiile Românii au talent, Raisa i-a lăsat pe jurați fără cuvinte. Mihai Bobonete a fost atât de impresionat de interpretarea sa încât a apăsat Golden Buzz-ul. 

Cel mai mare vis al Raisei este să reușească în muzică, să devină cântăreață. Nu crede că este dezavantajată că nu are studii muzicale, pentru că la ea muzica vine din suflet.

Câştigător Românii au talent 2022: Lista finaliștilor sezonului 12 Românii au talent este completă! Ultima semifinală a fost lider absolut de audiență

O nouă etapă a celui mai iubit show de divertisment din România s-a încheiat! Aseară, într-o atmosferă de excepție, au urcat pe scenă și ultimii 12 semifinaliști ai acestui sezon.

Cu emoții, dar și cu dorința de a străluci și de a-i convinge pe cei de acasă să îi voteze, aceștia au făcut spectacol, iar seara s-a încheiat cu un tablou complet al finalei ce va urma săptămâna viitoare.

Dacă săptămâna trecută Alex Dowis și DJ Hugo au fost nominalizați pentru premiul de originalitate, aseară alți concurenți li s-au alăturat: Darius Mabda și Eva Nicolescu. Telespectatorii au decis următorii cinci calificați în marea finală, de pe 27 mai: Darius Mabda, Aurel Niamțu, Bianca Ciocîrlan, Emanuel Ion și Ana Maria Mircea. Acestora, li s-au adăugat și X-Treme Brothers, care au primit un wild card din partea celor patru jurați.

Câştigător Românii au talent 2022. Cine pleacă acasă cu 120.000 de euro!
Ultima semifinală live a show-ului a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:27. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.3 puncte de rating și 28.0% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.6 puncte de audiență și 13.9% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.6 milioane de români s-au bucurat de spectacolul incredibil, iar în minutul de aur, la ora 22:31, aproape 2.3 milioane de telespectatori erau cu ochii pe show.

Ultima semifinală le-a adus telespectatorilor un spectacol incredibil. Andi, Andra, Dragoș și Mihai s-au bucurat de prestațile oferite de concurenți și i-a recompensat cu laude și admirație pentru evoluția lor. Seara a fost întregită de Ana Maria Mărgean, câștigătoarea sezonului 11, care a oferit o superbă interpretare. A fost o seară plină de dinamism, în care reprezentațiile de acrobație, dans, muzică și iluzionism s-au completat perfect.