Câştigător Românii au talent 2022. S-a aflat! Surpriză uriaşă în finala Românii au talent

Marele pot de 120.000 de euro se dă în această seară la Pro TV. Publicul decide destinaţia, dar se pare că zarurile au fost aruncate.

27 mai 2022, 09:32
Câştigător Românii au talent 2022. S-a aflat! Surpriză uriaşă în finala Românii au talent

Câştigător Românii au talent 2022. Românii au talent, unul dintre cele mai succes show-uri de divertisment din România se apropie de final. De-a lungul a 12 sezoane, momentele excepționale au încântat publicul, iar ediția din acest an a făcut senzație.

Finala Românii au talent 2022 LIVE VIDEO Pro TV

Jurații au avut o decizie greu de luat: din cei peste 300 de concurenți, aceștia au trebuit să îi aleagă pe cei care au demonstrat că pot ridica publicul în picioare. Unii au reușit să impresioneze cu poveștile incredibile de viață, alții prin talentul lor.

Câştigător Românii au talent 2022. Cine este Emanuel Ion, favoritul caselor de pariuri la câștigarea trofeului
În ediția de vineri, 6 mai, jurații de la PRO TV, Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur au decis cine merge în semifinalele concursului de talente. Se anunță o luptă cu mult spectacol pentru cei 120.000 de euro.

Câştigător Românii au talent 2022. Publicul va vota câștigătorul
Prima semifinală va avea loc vineri, 13 mai 2022, iar cea de-a doua, pe 20 mai 2022. Cei care vor trece de aceste etape vor ajunge în marea finală, din data de 27 mai 2022. Toate cele trei show-uri vor fi transmise live de PRO TV. Publicul va fi cel care va vota și va decide marele câștigător.

După un sezon încărcat de momente speciale, de concurenți care au dat totul pe scenă și au strălucit sub lumina reflectoarelor, obținând DA-urile la care au visat, au mai rămas doar câteva zile până la marea finală.

Va fi seara în care un concurent va fi votat de către cei de acasă și va câștiga marele premiu de 120.000 de euro, dar și titlul de cel mai talentat concurent al sezonului 12.

Dacă repetițiile sunt deja în toi, iar cei 11 calificați își pun la punct momentele prin care să-i convingă pe jurați că merită aprecierele lor, dar și pe cei de acasă că ei sunt cei care trebuie să fie votați, cineva așteaptă cu emoție revenirea pe scena Românii au talent.

Câștigător Românii au Talent 2022. Cine este Zametheea, poeta care a lăsat jurații mască
Câştigător Românii au talent 2022. Vinerea aceasta, în marea finală a celui mai iubit show de divertisment din România, va urca Laura Bretan, cea care a câștigat inimile telespectatorilor și a câștigat competiția în anul 2016. În același an, tânăra a ajuns în finala America’s got Talent, reușind să-l facă pe Simon Cowell să îi spună, în audiții, că ”acesta este motivul pentru care am făcut acest format. Pentru a găsi oameni ca TINE”.

Născută în Chicago, în aprilie 2002, Laura a început să cânte de la vârsta de patru ani în Biserică, iar de la cinci ani a descoperit pianul. Câștigătoare a multiple concursuri muzicale, ea este acum una dintre cele mai cunoscute și iubite soprane din lume. De-a lungul carierei, a avut ocazia de a cânta pe scene mari din America, Elveția, Germania, Italia, Belgia, Spania, Marea Britanie sau Israel și de a performa alături de artiști internaționali, precum: Toto Cutugno, Placido Domingo Jr, Il Volo sau Jose Carreras.

În marea finală va fi acompaniată pe scenă de Mariano Castro, din Argentina, la pian și de Diana Kutsii, din Ucraina, la violocel. Înainte de revenirea pe scena Românii au talent, Laura declară: ”Pentru mine a fost o mare surpriză, nu m-am așteptat, dar mă bucur că am această oportunitate. Abia aștept să mă întorc în locul în care a început toată experiența mea frumoasă cu muzica”.

Câştigător Românii au talent 2022. Cine este Gabriela Dincă, demnă urmaşă a Nadiei Comăneci şi câştigătoare a Golden Buzz-ului
S-a aflat câți bani primește Mihai Bobonete pentru un singur sezon Românii au talent! Suma este enormă 

Mihai Bobonete s-a alăturat juriului de la ”Românii au talent” în acest sezon, iar fiecare apariție a sa a fost potrivită pentru o astfel de emisiune. Pentru a sta la masa juraților, actorul din ”Las Fierbinți” ar fi plătit cu o sumă uriașă de bani.

Mihai Bobonete și cu Dragoș Bucur s-au alăturat emisiunii ”Românii au talent” în sezonul 12, iar cei doi îi înlocuiesc pe foștii jurați – Florin Călinescu și Alexandra Dinu.

Deși până acum nu prea au existat detalii cu privire la ce salariu primește actorul din ”Las Fierbinți” pentru a fi jurat, se pare că acum au apărut mai multe informații.

Evz.ro relatează că Mihai Bobonete ar câștiga între 20.000 și 30.000 de euro pentru un singur sezon, sumă destul de mică având în vedere că Andra ar primi un salariu de 12.000 de euro pe lună. Concret, pentru un sezon ”Românii au talent”, Andra câștigă 48.000 de euro, mult mai mult decât actorul lui ”Bobiță”.

Câştigător Românii au talent 2022. Cine este Martina Meola, fetiţa care a primit Golden Buzz în preselecții
Mihai Bobonete le-a spus colegilor săi de la masa juraților că înainte să vină la emisiunea de pe Pro TV, o urmărea într-un mod cu totul diferit față de modul în care o privește acum.

“Trebuie să spun că eu mă uit la Românii au talent de la primul sezon. De obicei, vineri seara mă prinde în bucătărie. Am televizor și acolo. Dau pe Românii au talent pentru că merge foarte bine cu șprițul emisiunea asta.

Adică, atunci când nu mai ai subiecte de discuție la o masă cu prietenii, dai televizorul și-l lași pe Românii au talent.

E, în momentul în care se aude vocea, fără să mă uit spre televizor apare, ‘Ia, taci, mă! Ia uite ce plămâni are doamna’. Că discutăm la nivelul ăla.”, a povestit Mihai Bobonete.


loading...