Câștigător SuperStar 2021. Cine e Alexandru Precup. Tânărul de 26 de ani lucrează la o firmă de catering!

Ultima etapă a show-ului SuperStar are loc în această seară de la ora 20:30. Unul dintre cei patru finaliști este Alexandru Precup.

17 dec. 2021, 11:04
Câștigător SuperStar 2021. Cine e Alexandru Precup. Tânărul de 26 de ani lucrează la o firmă de catering!

Câștigător SuperStar 2021. Tânărul de 26 de ani a reușit să se califice în galele live și i-a impresionat pe jurați cu vocea lui surprinzătoare.

Câștigător SuperStar 2021. Cine e Alexandru Precup. Tânărul de 26 de ani lucrează la o firmă de catering!

Alexandru Precup are 26 de ani și vine din București. Concurentul de la Superstar România este lucrător comercial la o firmă de catering. Pe lângă jobul său, lui Alexandru îi place să deseneze și să se joace la PC.

Pasiunea pentru muzică a descoperit-o încă din anul 2009. Acesta făcea coverurri acompaniat de clapă. Nu a studiat canto și a făcut doar un semestru de chitară.

Tatăl lui a avut o trupă de rock: Joc secund’. Acum, tatăl este paznic, iar mama șomeră. Părinții sunt divorțați, iar el a fost crescut de bunicii materni.

În 2015, a fost plecat la munca în Anglia. A lucrat într-un depozit, dar s-a intors după numai câteva luni. A încercat să cânte și acolo, dar nu și-a găsit locul.

Citește și: SuperStar România 29 octombrie 2021 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. Talent-show-ul a intrat în următoarea etapă. Câți concurenți vor merge mai departe
În prezent, concurentul de la Superstar România face parte dintr-o trupă de metal, ca lead vocals, potrivit wowbiz.ro.

„Tocmai zilele astea vorbeam cu o altă concurentă despre faptul că suntem aici. Au trecut câte?…. 7, 8 etape? Este o experiență superbă să ajungi până aici în cadrul unui concurs de genul ăsta. Dacă mi-aș fi spus acum un an că voi ajunge în finala unui show, aș fi râs în hohote. Cât despre frica și că nu voi fi votat să merg mai departe, am spus-o și o repet: pentru mine, realitatea că am ajuns până aici mă mulțumește enorm de mult, pentru mine, eu deja am câștigat SuperStar”, a declarat acesta pentru Libertatea.

Citește și: Miss World 2021 a fost amânat brusc, cu câteva ore înainte de marea finală. Cele mai frumoase femei de pe planetă s-au infectat cu coronavirus