Miss World 2021 a fost amânat brusc, cu câteva ore înainte de marea finală. Cele mai frumoase femei de pe planetă s-au infectat cu coronavirus

Concursul Miss World 2021, care trebuia să aibă loc în noaptea de 16 spre 17 decembrie, în Porto Rico, va fi reprogramat şi organizat în termen de trei luni, potrivit comitetului de organizare. Decizia amânării se ecplică prin detectarea mai multor cazuri de infectare cu Covid-19 printre concurente.

17 dec. 2021, 10:04
Miss World 2021 a fost amânat brusc, cu câteva ore înainte de marea finală. Cele mai frumoase femei de pe planetă s-au infectat cu coronavirus

Cea mai frumoasă femeie din lume, care ar fi trebuit să fie votată de juriul Miss World 2021 azi-noapte, în Porto Rico, va fi anunțată abia anul viitor. Cu câteva ore înainte de evenimentul care urma să aibă loc în sala de sport a Coliseo José Miguel Agrelot din San Juan, organizatorii au decis să amâne competiția fără a schimba locația.

Într-un comunicat, compania Miss World Ltd explică că decizia de amânare a ceremoniei este legată de „cazuri pozitive de Covid-19, suplimentare, confirmate în dimineața zilei de 16 decembrie”.

Citeşte şi Miss Univers 2021 este din India. Cea mai frumoasă femeie din lume are 21 de ani şi provine dintr-o familie sikh

Autoritățile sanitare din Porto Rico raportează că 17 participante la competiție au fost testate pozitiv, iar organizatorii plănuiesc acum să organizeze finala competiției „în termen de 90 de zile”.

Citeşte şi Primele imagini cu rochia de 200.000 de dolari pe care Miss Universe România o va îmbrăca pe scena marii finale din Israel

Pe 14 decembrie, Miss World Indonesia, Carla Yules, a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Ca măsură de precauție, colega ei de cameră, Miss India, Manasa Varanasi, și alte cinci persoane au fost clasificate drept cazuri suspecte. Președintele Miss World Organization, Julia Morley, a confirmat că delegații sunt la izolare și în carantină și că nu vor fi pe scenă pentru spectacolul final dacă nu vor avea un test PCR negativ.

Pe 15 decembrie, Departamentul de Sănătate din Puerto Rico a confirmat că 17 cazuri pozitive pentru COVID-19 legate de activitățile concursului Miss World, incluzând aici concurente și personal tehnic.