Zanni de la Survivor, despre drama de la orfelinat: „Nu știam că sunt băiat, ne băgau la dușuri pe toți”

Zanni de la Survivor, despre drama de la orfelinat. Tânărul a avut o viaţă extrem de grea la centrul unde a stat până la 14 ani. Nu a ştiut ce înseamnă o zi de naştere, nu ştia că "era băiat", era "ca un animal, mirosea tot ce primea".

04 mart. 2021, 09:24
Zanni de la Survivor, despre drama de la orfelinat: „Nu știam că sunt băiat, ne băgau la dușuri pe toți”
Zanni de la Survivor, despre drama de la orfelinat

Zanni de la Survivor, despre drama de la orfelinat. Chiar dacă nu a făcut nimic ca să îşi cunoască părinţii, deoarece, spune el, nu a fost un copil dorit, i-ar plăcea să afle că este căutat de familia lui.

Până la șase ani nu știam ce se întâmplă cu viața mea, eram ca un animal. Îmi amintesc că au venit la un moment dat cu un tort și nu înțelegeam de ce toată lumea cânta. Nu știam că este ziua mea, că o dată pe an se sărbătorește, nu știam ce înseamnă zi de naștere. Nu știam că sunt băiat, ne băgau la dușuri pe toți. A fost teribil. Când am mers în alt centru, oamenii de acolo au început să mă învețe diverse lucruri pe care nu le știam. Ei au văzut că eram ca un animal. Miroseam tot ce primeam.

Citeşte şi: Zanni, atac dur la Alexandra Stan şi Amna

Zanni de la Survivor, despre drama de la orfelinat

Nu înțelegeam niciodată dacă o să iau sau nu bătaie pentru ceva. Nu știam cum sunt regulile cu mesele. Știam doar că îmi este foame și așteptam să ni se dea ceva de mâncare. Nu a fost greu sau ușor, pentru că nu știam altfel. Eram neînțeles de toată lumea. Eram bătuți de cei mai mari. Nu aveam libertatea să mă joc, nu aveam prieteni.Aici am stat de la 6 până la 14 ani, când m-au dat afară, ca pe un câine. Mi-au dat o geantă, să îmi pun câteva haine, și gata! De acolo am plecat la un alt centru, care te primea cu condiția să continui școala. Am fost la școală până m-au dat afară și de acolo, după doi, trei ani. Nici nu m-au anunțat. Mi-au spus să plec.N-am făcut nimic să-mi cunosc părinții, n-am avut nici puterea, nici curiozitatea. Nu aș ști de unde să încep. Pe mama am văzut-o de două-trei ori când eram mic, mi-o amintesc. Am înțeles că ei nu au avut nicio emoție pentru mine, copilul lor. Nu cred că am fost dorit. Sunt momente când mă gândesc cum ar fi să mă caute părinții. Mi-ar plăcea

„, a declarat Zanni pentru Viva.ro.