Câştigător Survivor România 2023 încasează mai puţini bani de la ProTV! Primele declaraţii

Dan Ursa este marele câștigător Survivor România 2023. Fostul Războinic a plecat acasă cu trofeul acestui sezon și cu premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro, care este însă impozabil

25 mai 2023, 00:27

Câştigător Survivor România 2023. După 5 luni în care concurenții s-au luptat pe trasee și au încercat să ofere tot ce au mai bun pentru a rămâne în cel mai puternic show de supraviețuire, 3 concurenți au ajuns în ultima etapă a competiției: Dan Ursa, Andrei Krișan și Carmen Grebenișan.

Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023. Andrei Krișan, învins în marea finală

Survivor România 2023 a fost show-ul care a pus la încercare atât limitele concurenților, cât și puterea lor de adaptabilitate la condiții vitrege. La începutul lunii ianuarie 2023, 24 de curajoși pășeau pentru prima dată în Republica Dominicană, urmând ca de-a lungul competiției să apară și alte personalități pregătite pentru a lupta în cel mai puternic show de supraviețuire. Acum, după multe probe dificile, momente tensionate, emoționante sau amuzante, doar 3 concurenți au reușit să se califice în Finală: Dan Ursa, Andrei Krișan și Carmen Grebenișan.

Câştigător Survivor România 2023.  Cei trei au fost supuși unor ultime probe pe traseu, bucurându-se de fiecare experiență pe care au trăit-o de-a lungul lunilor petrecute în Republica Dominicană. Deși toți trei visează la marele premiu, Carmen Grebenișan a fost eliminat în prima etapă a voturilor, iar acum se va afla cine este câștigătorul Survivor România 2023. 

Acum,  Dan Ursa și Andrei Krișan sunt extrem de emoționați și așteaptă să afle care este verdictul publicului:

„Dacă aș fi campionul Survivor 2023, ar fi și peste 100.000 de oameni care au rezonat cu mine, campionii Survivor România 2023!” , a spus Dan Ursa.

„Cea mai intensă experiență din viața mea se încheie aici, atât de glorios și cu atât de multă emoție și fericire!!
Tot ce am trăit la SURVIVOR voi lua cu mine în suflet, în timp ce vă mulțumesc vouă, tuturor, pentru susținere și încredere.
Azi sunt un învingător pentru că am reușit să îmi depășesc constant cea mai bună variantă a mea! Am fost, sunt și voi rămâne un om simplu care a demonstrat cât de mult poate face dorința și determinarea!
#FortaDanUrsa este în fiecare dintre noi. Trebuie doar să nu renunțăm și atunci cu siguranță câștigăm!”, a scris Dan Ursa pe Facebook.

Domnul Dan a făcut anunțul! Câștigătorul Survivor România 2023 este Dan Ursa! 

Primele declarații ale lui Dan Ursa după ce a câștigat Survivor România:

„Sunt mândru de mine și de susținătorii mei! Am încredere în mine, asta simt!”, a spus Dan Ursa după ce a câștigat Survivor România.

Cu câți bani rămâne câștigătorul Suvivor 2023
Reamintim că, deși premiul cel mare de la Survivor România este de 100.000 de euro, Dan Ursa nu va primi tocmai această sumă. Potrivit legii impozitării sumelor câștigate din concursuri, inclusiv din cele televizate, suma va fi impozitată.

Citește și Câștigător Survivor România 2023. Cine a plecat acasă cu marele premiu de 100.000 de euro

Concurentul va rămâne cu aproximativ 90.000 de euro, deoarece 10% vor fi reținuți de statul român. În plus, fiecare concurent a primit câte o sumă de bani săptămânal pentru participarea la Survivor. Cei din tribul Războinicilor ar fi încasat în fiecare săptămână între 1.000 și 1.500 de euro.