Câştigător Te cunosc de undeva 2024. Florin Ristei și Ilona au câștigat gala, cine le-a dat bonusul de 100 de puncte

Gala a treia a emisiunii "Te cunosc de undeva!" din sezonul 20, care a avut loc pe 2 martie 2024, a adus o surpriză neașteptată atât concurenților, cât și telespectatorilor acestui show captivant.

03 mart. 2024, 07:26
Câştigător Te cunosc de undeva 2024. Florin Ristei și Ilona au câștigat gala, cine le-a dat bonusul de 100 de puncte

Câştigător Te cunosc de undeva 2024. Florin și Ilona au câștigat gala de sâmbătă. Bonusul de 100 de puncte acordat de Cristi Iacob a schimbat complet situația în clasament. A fost o seară plină de emoții și transformări uimitoare, iar energia din culise s-a resimțit pe tot parcursul show-ului.

Transformările celor 8 echipe participante au dus publicul într-o călătorie fascinantă prin diverse culturi și stiluri muzicale din întreaga lume. Cu toate acestea, doar una dintre echipe a reușit să cucerească inimile juraților și ale colegior de la canapea și să se ridice la înălțimea așteptărilor.

Citește și: Alina Puşcaş, despre schimbările din viaţa ei de când este mamă: „Nu mă mai recunoaște nimeni”

Câştigător Te cunosc de undeva 2024. Ilona Brezoianu și Florin Ristei au fost protagoniștii serii, reușind să impresioneze cu transformarea lor remarcabilă și cu interpretările pline de pasiune. Cei doi s-au transformat în Pippo Franco și au cântat o melodie grea, de copii, care le-a dat bătăi de cap, dar care, în final, le-a ieșit foarte bine și au fost foarte apreciați pentru interpretare.

Chiar dacă au avut emoții în fața alegerii ruletei pentru ei, Ilona Brezoianu și Florin Ristei au reușit să ofere un spectacol memorabil în cadrul celei de-a treia ediții a galei. Momentul lor a fost subliniat de gestul generos al lui Cristi Iacob, care le-a acordat echipei lor un bonus de 100 de puncte, propulsându-i astfel în fruntea clasamentului și asigurându-le victoria în gala respectivă.

 

Alina Pușcaș și Andreea Bălan, apariții sexy la „Te cunosc de undeva”. Ținutele lor au atras toate privirile

Câştigător Te cunosc de undeva 2024. Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon.