Câştigător Te cunosc de undeva 27 MAI 2023. Andreea Bălan, aproape goală la masa juriului. Artista a atras toate privirile

Câştigător Te cunosc de undeva 27 MAI 2023. Cea de-a noua gală a început în forță și jurații s-au pregătit până în cele mai mici detalii pentru o seară de spectacol. Cu toate acestea, telespectatorii au fost surprinși să afle că Pepe a prezentat singur această ediție.

27 mai 2023, 20:39
Câştigător Te cunosc de undeva 27 MAI 2023. Andreea Bălan, aproape goală la masa juriului. Artista a atras toate privirile
Câştigător Te cunosc de undeva 27 MAI 2023

Câştigător Te cunosc de undeva 27 MAI 2023. Telespectatorii au fost surprinși de absența Alinei Pușcaș. La începutul emisiunii, Pepe și-a făcut apariția în platou singur și a ținut să menționeze că prezentatoarea lipsește motivat și i-a asigurat pe telespectatori că revine.

Citeşte şi: Câţi bani câştigă Andrea Bălan de la „Te cunosc de undeva”. Suma primită pe fiecare ediţie

Da, așa cum ați observat, lipsește Alina. Lipsește, dar este învoită. Se va întoarce”, a precizat Pepe, potrivit A1.ro.

Câştigător Te cunosc de undeva 27 MAI 2023

Andreea Bălan a atras, din nou, toate privirile cu ținuta ei. Jurata a purtat o rochie ce i-a pus în valoare trupul lucrat, pe care a accesorizat-o într-un mod inedit. Într-o rochie de plasă neagră și extrem de scurtă, celor din platou le-a fost greu să își ia ochii de la ea atunci când au privit-o ridicându-se de la pupitru.

Pietrele prețioase și penele din zona bustului i-au oferit ținutei eleganța specifiă unei seari atât de speciale, însă piesa de rezistență a fost transparența. Rochia aleasă de Andreea Bălan pentru a noua gală i-a lăsat la vedere lenjeria intimă, în aceeași culoare, care s-a mulat perfect pe formele ei voluptoase.

Adevărul despre relația dintre Andreea Bălan și Jador

Andreea Bălan și Jador sunt doi artiști extrem de apreciați de publicul din România. Au o carieră de succes în muzică și fac furori de fiecare dată când urcă pe scenă.

În ultima vreme, Andreea Bălan și Jador au fost fotografiați și filmați de mai multe ori împreună la evenimente private, la restaurant și chiar în mașină. Odată cu apariția imaginilor, au apărut și zvonuri că ce doi ar avea o relație mai mult decât profesională. Gesturile apropiate dintre cântăreață și Jador i-au făcut pe mulți să creadă că au o idilă.

După apariția zvonurilor, Andreea Bălan a răbufnit. „Nu sunt un cuplu cu nimeni. Nici cu Cazacu și nici cu Jador. Suntem la același impresar (n.r. – ea și Jador) și avem foarte multe proiecte împreună și concerte. Nu se pune problema de o relație.

Voi știți cum este el de îmbrățișează pe toată lumea. Nu e singurul care are privirea aia când mă vede. Așa a plecat și Cătălin când m-a văzut în club. Avem foarte multă treabă împreună, urmează să mai scoatem și o piesă împreună”, a spus Andreea Bălan.