Câţi bani câştigă Andrea Bălan de la „Te cunosc de undeva”. Suma primită pe fiecare ediţie

Câţi bani câştigă Andrea Bălan de la "Te cunosc de undeva". Este una dintre cele mai apreciate şi iubite artiste din România, fiind de mai bine de 20 de ani în showbiz. A trecut prin numeroase schimbări de-a lungul timpului, atât personale, cât şi profesionale.

11 mai 2023, 13:17
Câţi bani câştigă Andrea Bălan de la „Te cunosc de undeva”. Suma primită pe fiecare ediţie

Câţi bani câştigă Andrea Bălan de la „Te cunosc de undeva”, unde este jurat de la început. Vedeta încasează sume foarte mari din contractele de publicitate, asta pentru că este foarte activă pe rețelele sociale, unde are o comunitate numeroasă.

Pentru o postare, care include promovarea unui produs, cântăreaţa cere 5.000 de euro. Prețul mai scade doar dacă se negociază o colaborare pe termen mai lung, potrivit Showblitz.ro.

Câţi bani câştigă Andrea Bălan de la „Te cunosc de undeva”

Potrivit sursei menţionate anterior, Andreea Bălan ar primi peste 3.000 de euro pentru fiecare ediție la emisiunea divertisment, o sumă similară cu cea pe care o cere pentru un concert de o oră, în care nu vine, însă cu toată trupa.

Antena 1 a ales să-i plătească artistei o sumă atât de mare de bani, deși muncă depusă nu este chiar foarte mare datorită popularității ei. Astfel, au dorit să o păstreze în trust pentru ca ea să poată participa și la alte emisiuni.

Citeşte şi: Cât de bine câștigă Andreea Bălan din muzică. Sumele uriașe care se învârt în conturile artiștilor din România „Am făcut milionul. L-am și cheltuit”

Ce îşi doreşte Andreea Bălan de la noul iubit

Chiar dacă nu s-a mai afișat de ceva timp la brațul unui nou bărbat, cântăreaţa știe ce vrea acum în viața ei din punctul de vedere al unei relații. În plus, jurata de la “Te cunosc de undeva” știe cum să se curețe de toate energiile negative care îi dau târcoale.

Dacă ierți, începi să crești în vibrație înaltă și vei atrage oameni cu vibrație înaltă, vei atrage oameni buni în viața ta și eu am înțeles lucrul ăsta. Poate și unii prieteni s-au schimbat. Și în relația personală am început să atrag oameni mult mai mișto.

Îmi doresc să fiu iubită așa cum sunt eu! Nu doar eu, toată lumea își dorește asta! Să fie un suflet foarte cald și calm, foarte calm, și să nu se supere, ca mine. Să nu ia nimic personal. Să fie foarte calm și cald și să dea iubire, multă iubire!”, a spus Andreea Bălan.