Câştigător Vocea României 2022. Iulian Nunucă, din echipa Tudor Chirilă, a câștigat marele trofeu

Iulian Nunucă, Andra Botez, Teodor Debu și Winael Baldus sunt cei patru finaliști Vocea României 2022. Numai unul a luat marele premiu. Si acesta este Iulian Nunucă, concurentul antrenat de Tudor Chirilă.

24 dec. 2022, 00:03
Câştigător Vocea României 2022. Iulian Nunucă, din echipa Tudor Chirilă, a câștigat marele trofeu

UPDATE: Iulian Nunucă a câștigat trofeul Vocea României 2022 și premiul în valoare de 100.000 de euro. Încă o dată, Tudor Chirilă a adus râvnitul trofeu în echipa sa. A fost o finală magică, în care cei patru concurenți: Iulian Nunucă, Andra Botez, Teodor Debu și Winael Baldus au demonstrat încă o dată că au calități vocale formidabile și capacitatea de a ridica publicul în picioare.

În primul performance, Iulian Nunucă și-a etalat calitățile vocale cu o piesă plină de emoție. Finalistul lui Tudor Chirilă a interpretat melodia “All by myself” a celebrei Celine Dion.

În al doilea performance, Iulian Nunucă a făcut un duet memorabil cu Irina Baianț. Finalistul lui Tudor Chirilă și celebra soprană au cântat piesa “Hallelujah”.

Al treilea performance al lui Iulian Nunucă a fost o premieră pentru Vocea României. Acesta a interpretat, alături de Tudor Chirilă, o piesă veche lăutărească, ”Inel, inel de aur”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

Smiley: ”Asta e după 4 dimineața, când se servește ciorba de potroace. Nu am ce să vă spun, e talent pur. Sunt șocat, foarte plăcut surprins. Prima oară când se cântă asta la Vocea României și mă bucur că Tudor a deschid cutia Pandorei

Theo Rose: ”Aș putea să spun că cineva mi-a deschis ușa și mie. Ce ai tu e de la Dumnezeu. E munca ta. Tudor s-a achitat, cu ceea ce a făcut pentru tine, de o mare parte din datoria ta față de Univers”.

Tudor Chirilă: ”L-am așteptat pe băiatul ăsta ca să pot să cânt și eu într-un cadru organizat această piesă”.

ŞTIREA INIŢIALĂ: Vineri seara, în cadrul semifinalei Vocea României 2022, s-au desemnat cei patru concurenți care vor intra în marea finală de pe 23 decembrie.

De la echipa Tudor Chirilă, cel care trece mai departe este Iulian Nunucă, care vineri seara a interpretat piesa ”Bohemian Rhapsody”.

VOCEA ROMANIEI LIVE online pe Voyo sau pro TV Plus

Iulian Nunucă

moștenește talentul muzical din familie, bunicul și tatăl său fiind lăutari renumiți, iar în cadrul mai multor interviuri a mărturisit că și-a dorit întotdeauna să ajungă un cântăreț foarte cunoscut.

Iulian Nunucă este unul dintre cei patru finaliști de la Vocea României, sezonul 10. Concurentul din echipa lui Tudor Chirilă ne-a mărturisit că are mari emoții pentru show-ul de vineri, 23 decembrie.

Mă simt foarte norocos să fiu aici, pentru mine e ca un vis devenit realitate. Ce nu credeam vreodată că se va întâmpla, s-a întâmplat! Faptul că am ajuns până aici mă face să cred și mai mult în mine și să îmi urmez visul: dorința de cânta pe cele mai mari scene. Sunt copleșit, nu am cuvinte să le mulțumesc celor care ne-au votat ca să ajungem până în finala Vocea României. Am emoții pentru că mă așteaptă ultima etapă, cea mai grea, dar sunt și emoții constructive. Dar, până la urmă, asta ne va ajuta pe toți să oferim ceea ce știm să facem cel mai bine!”, a declarat Iulian Nunucă.

Iulian Nunucă a zguduit scena, din spatele cortinei, la audiții. Concurentul în vârstă de 18 ani, din Pașcani, a moștenit talentul de la bunicul și tatăl său, care sunt lăutari. La Vocea României, Iulian a experimentat mai multe stiluri muzicale, reușind să cucerească atât antrenorii, cât și publicul de acasă.

Iulian a ieșit învingător în battle, knockout, iar în primul live a fost votat de telespectatorii de acasă. Tot ei sunt și cei care l-au trimis în semifinală, dar și marea finală alături de Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu.

Ce i-au transmis antrenorii după performanțele de pe scena de la Vocea României

Tudor Chirilă: “Te felicit pentru parcursul ăsta diferit. Te felicit pentru că te bucuri, moșule, de orice cântare, ca și când e prima dată!”.

Theo Rose: “În timp ce cântai, eu mă gândeam că pe tine te-aș trimite să reprezinți România la toate concursurile de muzică!”.

Smiley: “Eu cred că Iulian e un personaj foarte mișto. O personalitate interesantă. Una dintre cele mai bune voci de anul acesta!”.

Cine este Iulian Nunucă, concurentul de etnie romă care a făcut furori la Vocea României. Juraţii au rămas fără cuvinte: „Tatăl meu este lăutar”

Câştigător Vocea României 2022. Team Irina Rimes

 trece mai departe cu Andra Botez, despre care fanii de la Facebook spun că a cântat ca un înger piesa ”I Will Always Love You”.

Andra Botez are în prezent 38 de ani și vine din Iași, iar cu vocea sa a reușit să îi surprindă plăcut pe antrenori încă de la audiții. Ca de fiecare dată, concurenta vine în fața celor cinci cu interpretări inedite și piese de milioane. A cântat „I Will Always Love You” și i-a impresionat pe telespectatori.

Andra Botez este unul dintre cei patru finaliști de la Vocea României, sezonul 10. Concurenta din echipa Irinei Rimes este mândră de performanța ei și le promite tuturor un show de excepție în marea finală.

„Să fiu în marea finală e o confirmare a faptului că vocea mea se vrea auzită peste tot în țară și asta mă face să fiu recunoscătoare tuturor și să promit că mă voi dărui cât pot eu de frumos. Așadar, votați Andra Botez în marea finală!”, ne-a declarat Andra Botez înainte de marea finală.

Parcursul Andrei Botez până în marea finală Vocea României
Andra Botez are 38 de ani și vine din Iași, iar cu vocea sa a reușit să îi surprindă plăcut pe antrenori încă de la audiții, când a întors toate cele patru scaune.

Talentul muzical este moștenire de familie. Ambii părinți ai Andrei sunt muzicieni și, deși au sfătuit-o să urmeze o facultate în alt domeniu, decât cel muzical, i-au încurajat și pasiunea pentru muzică, inclusiv participarea la Vocea României.

În battle s-a duelat cu Valeria Marcu și a avut o prestație strălucită și în etapa de knockout-uri, când s-a întrecut cu Alexandrina Vlad și Ricardo Gabor.

A avut prestații memorabile atât în primul live, cât și-n semifinală, unde a interpretat “I Will Always Love You”. Voturile telespectatorilor au trimis-o în marea finală alături de Teodor Debu, Winael Baldus și Iulian Nunucă.

Ce i-au transmis antrenorii după performanțele de pe scena de la Vocea României

Smiley: 

Mi se pare că ai o voce fantastică. Mi se pare că e mare păcat că nu stiu mai mulți oameni despre tine, că nu bucuri mai mulți oameni cu talentul tău și cu ceea ce creezi ca și momente”. 

Irina Rimes: „Este o onoară să lucrez cu tine în echipa mea!”.

Denis: „Așa arată o piesă cântată perfect la Vocea României”.

Tudor Chirilă: „Andra Botez este o voce excepțională, care merită să fie în finală. Tu poți să cânți și acapela. Felicitări!”

Câştigător Vocea României 2022. Echipa lui Denis The Motans este reprezentată în finală de Teodor Debu.

Teodor Debu este unul dintre cei patru finaliști de la Vocea României, sezonul 10. Concurentul din echipa lui The Motans ne-a mărturisit că această experiență i-a schimbat viața.

Melancolic, dar și plin de energie. E greu să pun în câteva rânduri o experiență care, într-un fel, mi-a schimbat viața. Sunt nerăbdător să cânt, dar, în același timp, cred că o să fie ciudat când o să vină următoarea săptămână și n-o să mai fiu aici, pe platou. Vreau să le mulțumesc celor de acasă care m-au votat și sper să fie alături de mine și vinerea aceasta, în finală!”, a declarat finalistul înainte de marea finală Vocea României, care are loc vineri, de la 20:30.

Parcursul lui Teodor Debu până în marea finală Vocea României
Teodor Debu, finalistul din echipa lui The Motans, are 22 de ani și în prezent este student în București. La audiții, Teodor a întors 2 scaune la Vocea României: Irina Rimes și The Motans. Tânărul are o poveste de viață impresionantă, după care, așa cum spune chiar Măruță, care l-a avut invitat într-o emisiune, s-ar putea scrie o carte sau s-ar putea face un film.

Teodor Debu, semifinalistul din echipa lui Denis, are 22 de ani și în prezent este student în București. Concurentul a mărturisit, la un moment dat, că muzica a fost cea care i-a salvat cu adevărat viața! În timpul liceului, tânărul s-a luptat cu dependența de droguri și alcool: „Muzica mi-a oferit un refugiu”.

Concurentul a mărturisit că muzica a fost cea care i-a salvat cu adevărat viața! În timpul liceului, tânărul s-a luptat cu dependența de droguri și alcool: „Muzica mi-a oferit un refugiu”.

A trecut de battle, knockout, iar în primul live a rupt scena cu piesa Iron Sky. A ajuns în semifinală, iar voturile telespectatorilor l-au trimis în marea finală alături de Andra Botez, Winael Baldus și Iulian Nunucă.

Ce i-au transmis antrenorii după performanțele de pe scena de la Vocea României

Smiley: “Mi se pare foarte simpatic. Are o abordare interesantă a muzicii, în general. Mai mult decât o voce, el e un tip care creează emoție… Tu ai un foc care arde!”.

Irina Rimes: “Mie mi se pare că Debu și-a spus povestea. Eu ți-am văzut istoria. Te admir! (…) ! Și-mi place foarte mult că trăiești. E o lecție pe care o dai multora!”.

Theo Rose: “S-au vindecat niște demoni acolo. Am o certitudine că tu vei reuși în muzică, în industria muzicală românească sau chiar mai departe!”.

Câştigător Vocea României 2022. Smiley și Theo Rose merg în marea finală Vocea României 2022, de vineri, 23 decembrie, cu Winael Baldus.

Semifinala a fost, pentru el, o a doua mare oportunitate de a le arăta tuturor de ce este în stare – lucru pe care l-a făcut cu măiestrie!

Câştigător Vocea României 2022. Winael Baldus, finalist la Vocea României 2022: „Simt că îmi trăiesc visul în momentul acesta!”

Winael Baldus este unul dintre cei patru finaliști de la Vocea României, sezonul 10. Concurentul din echipa Smiley & Theo Rose este extrem de recunoscător celor care l-au votat și le mulțumește pentru susținere.

Wow, ce experiență incredibilă! Încă nu îmi vine să cred, a trecut totul atât de repede. Simt că îmi trăiesc visul în momentul acesta. Și susținerea antrenorilor și a celor de acasă care au votat a făcut ca toate acestea să fie posibile. Vă mulțumesc din suflet pentru încredere, pentru sinceritate și pentru susținerea de până acum. Am nevoie de voi și vinerea asta pentru momentul cel mai important al sezonului: FINALA. Vă îmbrățișez cu drag și nu uitați să mă votați! Pe vineri!”, a declarat Winael.

Doliu uriaș în lumea muzicală românească! Toată echipa de la Vocea României e în șoc, a murit una dintre cele mai îndrăgite antrenoare de voci

Parcursul lui Winael Baldus până în marea finală Vocea României
Antrenorii au dus lupte grele pentru Winael Baldus. Tânărul este din Caraibe, dar de un an locuiește la Sibiu și este îndrăgostit de o româncă.

La audițiile pe nevăzute, Winael a cântat într-un mod cu totul original piesa „Dance Monkey” a artistei Toni Watson. Tânărul a impresionat cu vocea sa unică, iar antrenorii s-au întors rând pe rând. La finalul prestației, toți l-au aplaudat în picioare.

Concurentul a trecut de battle, de knockout-uri, iar în primul LIVE a creat un moment spectaculos interpretând piesa You’re The Voice.

Voturile telespectatorilor l-au trimis în semifinală, iar apoi în finală. În semifinală, Winael a suprins pe toată lumea cu o interpretare în limba română.

Ce i-au transmis antrenorii după performanțele de pe scena de la Vocea României

The Motans: „A fost superb! Bravo! Piesa respectivă e una dintre cele mai grele în română.  Ai cântat-o superb!”

Irina Rimes: “Eu cred că ai o voce de câștigător! A fost dumnezeiesc. Îți multumesc pentru asta!”.

Smiley: “Ai putea să câștigi Vocea României. Ai o voce fantastică!”.

Tudor Chirilă: „Te felicit. A fost o interpretare excelentă!”.

Câştigător Vocea României 2022. Emil Rengle este coregraful din live-urile sezonului 10 Vocea României

Emil Rengle este un artist complet, a colaborat cu oameni consacrați și a realizat coregrafii care au devenit virale în mediul online, și nu numai, dar a lansat și piese cu milioane de vizualizări pe platformele digitale.

De fiecare dată, muzica merge mână-n mână cu dansul, iar coregrafiile excepționale din live-urile de la Vocea României dau strălucire momentelor prezentate de concurenți și îi ajută să-și pună în scenă povestea interpretărilor și să ajungă cât mai aproape de public.

Toate momentele de dans sunt gândite de Emil, care, împreună cu echipa lui, face tot posibilul pentru a transpune cât mai bine muzica și piesele alese de antrenori și concurenți în mișcări ce îmbracă perfect fiecare reprezentație.

Vocea României este deja unul dintre proiectele mele de suflet, din care mă bucur că am făcut parte ediția aceasta. Am avut alături de mine o echipă de dansatori profesioniști și pe Emanuel Neagu, ca asistent coregraf, împreună cu care am creat momentele concurenților de la primul live, până la marea finală de vineri care, cu siguranță, va fi de neuitat. Am cunoscut oameni pasionați și talentați și simt că, prin dans, m-am conectat cu ei, le-am dat încredere pe scenă și am devenit, la rândul meu, parte din formarea lor ca artiști. Acum aștept și eu cu nerăbdare marea finală, am încredere în ei și abia aștept să le urmăresc evoluția”, a spus Emil Rengle.

Vineri, de la 20:30, în finala celei mai tari competiții a vocilor, concurenții vor străluci în drumul spre marele trofeu. Împreună cu antrenorii, au ales cele mai bune piese, iar coregrafiile realizate de Emil Rengle vor completa fiecare moment, pentru a le aduce telespectatorilor un show memorabil.

Carla’s Dreams, apariție spectaculoasă în finala Vocea României

Finala Vocea României aduce un duet senzațional între Carla’s Dreams și unul dintre finaliștii sezonului 10. În numai două zile, artistul va urca pe scena celei mai tari competiții a vocilor alături de un concurent extrem de talentat și determinat să convingă publicul că el poate fi câștigătorul marelui trofeu.

Vocile lor vor spune o poveste împreună și vor crea un show puternic, de neratat, plin de emoție și vibrație. Bucuria colaborării transpare prin interpretarea uluitoare care va fi pusă în scenă vineri, de la 20:30.

Concurenții repetă alături de antrenori și de invitații speciali, și-au ales piesele și conturat momentele pe care le vor prezenta publicului în cea mai impresionantă finală Vocea României.

Au fost mii, apoi sute, dar câteva zeci de concurenți au intrat în competiție și au rămas doar 4! Aceia care au reușit să impresioneze deopotrivă publicul și antrenorii și au demonstrat în toate etapele că merită să fie cu un pas mai aproape de trofeu.

Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu aduc vineri bucuria muzicii mai aproape de telespectatori. Toți au nevoie de susținere și de voturile celor de acasă pentru a fi VOCEA sezonului 10.

Surorile Oșoianu vor face spectacol în finala Vocea României

Finala Vocea României este aproape, iar concurenții pregătesc cele mai bune momente ale lor pentru această etapă, pentru a convinge publicul că merită marele trofeu. Surorile Oșoianu și Damian Drăghici intră și ei în competiție, alături de unul dintre concurenți.

Ansamblul etnofolcloric Surorile Oșoianu și Damian Drăghici vor cânta împreună și vor duce spectacolul la un alt nivel, pe scena celei mai tari competiții a vocilor.

„Credem că participarea la Vocea României reprezintă un pas important în cariera concurenților și totodată o oportunitate de promovare, o rampă de lansare pe care ar trebui să o valorifice după cum le este harul. Pe telespectatori îi îndemnăm să voteze cu inima, pentru că adevărata menire a muzicii este să trezească emoții și sentimente din cele mai diverse și plăcute în fiecare, pentru fiecare spectator în parte. Nu punem la îndoială faptul că a fost un drum frumos, dar și solicitant pentru fiecare concurent, iar cu acest prilej le urăm succese mari tuturor în finala de vineri seară”, au declarat Surorile Oșoianu.

Theo Rose, adevărul despre cum se înțelege cu Smiley și ceilalți jurați de la Vocea României. Dezvăluiri nebănuite din culisele show-ului

Artiștii se alătură cu bucurie show-ului și cu foarte mare admirație pentru concurenții care au reușit să treacă cu brio de toate etapele și provocările competiției și au ajuns în finală.

Patru finaliști, patru voci uluitoare și un singur câștigător. Vineri, de la 20:30, Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu vor surprinde telespectatorii cu reprezentații care le vor pune nu doar vocile în valoare, ci și calitățile care-i transformă în adevărați artiști. Toți au nevoie de susținere și de voturile publicului, care va alege câștigătorul sezonului zece.