CASTIGATOR X FACTOR 2018: Filipineza Bella Santiago a cucerit publicul

CASTIGATOR X FACTOR 2018: Bella Santiago este unul dintre cei trei finaliști a acestei ediții a X Factor. Filipineza a oferit, în semifinale, ' momentul de aur'. Preferata Deliei are în spate o poveste deosebit de emoționantă.

RomaniaTV.net
19 dec. 2018, 06:41
CASTIGATOR X FACTOR 2018: Filipineza Bella Santiago a cucerit publicul

CASTIGATOR X FACTOR 2018: Venită din Filipine în România în 2016, Bella a fost remarcată imediat şi a ajuns să cânte cu băieţii din trupa Jukebox, alături de care a participat la Selecţia Naţională Eurovision 2018, cu piesa „Auzi cum bate.

La începutul lunii decembrie, Bella s-a căsătorit cu iubitul ei, Nicolae Ionuţ Grigorie, pentru care a luat, de altfel, decizia de a se stabili în România.

„Sunt foarte fericită şi emoţionată. Mă bucur că ne înţelegem şi că vom fi împreună până la bătrâneţe. L-am întrebat dacă vrea să fie cu mine până vom avea părul alb şi el a zis da, a povestit Bella, care şi-ar mai fi dorit un singur lucru pentru ca ziua să fie perfectă: ca fiica sa în vârstă de şapte ani să fi fost prezentă la eveniment.

Copila se află în prezent în Filipine, împreună cu mama Bellei, după ce tatăl copilei le-a părăsit imediat după naștere și nu le-a mai căutat. Prietenii le-au făcut însă tinerilor căsătoriți cadou bilete de avion pentru ca în primăvara anului următor să poată merge să o aducă pe micuță în România, pentru a fi prezentă și la cununia religioasă.