CASTIGATOR X FACTOR. Salvatore Pierluca, un italian în echipa lui Ştefan Bănică

CASTIGATOR X FACTOR. Salvatore Pierluca este concurentul cu care Ştefan Bănică va merge în finala X Factor, după ce juratul a fost pus în faţa de a alege pe cine elimină din cauza egalităţii date de votul telespectatorilor.

RomaniaTV.net
19 dec. 2017, 10:52
CASTIGATOR X FACTOR. Salvatore Pierluca, un italian în echipa lui Ştefan Bănică

CASTIGATOR X FACTOR. La 23 de ani, Salvatore Pierluca, a plecat din țara sa natală către România. Decizia de a vizita țara noastră a venit după ce a găsit în buzunar o monedă de 10 bani din țara noastră.

”Prin luna februarie, eram în Italia într-un tren când mi-am dat seama că mă incomodează ceva în buzunar. Am băgat mâna și am găsit un bănuț care nu semăna cu nimic din ce mai văzusem până atunci, așa că mi-am mai întrebat prietenii dacă știe cineva de unde ar putea fi. Unul dintre ei l-a recunoscut și mi-a zis că este o monedă de 10 bani din România. Habar nu am cum au ajuns la mine, mai ales că eu nu mai fusesem până atunci în această țară, dar povestindu-le apropiaților mei mi-au zis că trebuie să fie un semn și că poate ar trebui să merg să vizitez România”, își amintește Salvatore Pierluca.