Câştigători America Express 2023. S-a aflat cine ia marele premiu înainte de marea finală, cum s-au dat de gol. Surpriză totală, răsturnare de situaţie

Telespectatorii au aflat miercuri cine sunt finaliștii de la America Express. Două echipe se luptă în Marea Finală pentru premiul de 30.000 de euro, dar numai una va pleca acasă mai bogată.

24 mart. 2023, 17:38
Câştigători America Express 2023. S-a aflat cine ia marele premiu înainte de marea finală, cum s-au dat de gol. Surpriză totală, răsturnare de situaţie
America Express - Drumul Aurului 2023 începe la Antena 1 cu o premieră maraton. 

Câştigători America Express 2023. Marea finală a emisiunii America Express se apropie cu pași repezi, iar două dintre echipele care au decis să accepte provocarea de a participa în cel mai greu sezon vor lupta pentru marele premiu. Ediția de seara trecută a fost una plină de emoții pentru Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și pentru Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu. Ei erau cei care dețineau cuferele și care la final au sperat să nu îl fi deținut pe cel care conținea vulturul roșu.

Câştigători America Express 2023. Ei bine, juratul de la Chefi la Cuțite și partenera sa de viață au fost eliminați, când mai era un singur pas până la marea finală și au regretat foarte mult lucrul acesta, deși erau conștienți de faptul că nu mau pot repera absolut nimic. Tristețea lor a fost bucuria celorlalți. Marii câștigători America Express 2023 sunt Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Câştigători America Express 2023. Vezi cine a pus mâna pe marele trofeu şi cec-ul de 30.000 de euro

„Experiența asta nu poate fi decât superbă, chiar dacă finalul ăsta nu e cel mai bun. O să mă certe Bontea, că el a câștigat. Le puteam evita pe toate trei, greu (…) 40 de zile de filmare spectaculoase, misiuni peste misiuni, locații peste locații, cazări peste cazări, una mai ciudată sau mai interesantă”, a zis Cătălin Scărlătescu, la Antena 1.

Nu mai este un secret pentru nimeni care a urmărit America Express faptul că Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu nu s-au avut la inimă, iar fosta parteneră de viață a lui George Burcea s-a bucurat enorm că vor lupta în marea finală împotriva lui Cătălin Bordea și Nelu Cortea, duminică, 26 martie 2023, când se va difuza la TV. Rămâne de văzut care dintre cele două echipe va pleca acasă cu marele premiu, dar cert este că ambele au luptat din greu să ajungă atât de departe în concurs.

Toată lumea dorește să știe cine sunt marii căștigători America Express. După ce s-au speculat mai multe nume, cei doi concurenți ai show-ului de la Antena 1 s-au dat de gol. Nimeni nu a observat până acum că unul dintre concurenți are un semn distinctiv, ceea ce implică faptul că a vrut să își imprime pe viață faptul că a câștigat America Express și această experiență uluitoare.

Așadar, Cătălin Bordea a dorit să facă la fel și cu experianța din America Express. După ce a câștigat împreună cu Nelu Cortea concursul, el a decis să își tatueze pe gât logo-ul emisiunii.

Este bine de știut că Bordea Cătălin are multe tatuaje și fiecare dintre ele are câte o poveste foarte interesantă în spate. Să ne amintim că, comediantul a promis unui bărbat din America Express că își va tatua o banană. Asta pentru că mexicanul l-a dus cu mașina până la destinație și avea o fermă de banane, atunci Bordea i-a promis că se va tatua cu o banană în amintirea lui.

Așadar, Cătălin Bordea a dorit să facă la fel și cu experianța din America Express. După ce a câștigat împreună cu Nelu Cortea concursul, el a decis să își tatueze pe gât logo-ul emisiunii.

Câştigători America Express 2023. Telespectatorii vor putea vedea Marea Finală America Express duminică, 26 martie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu se luptă cu echipa formată din Nelu Coreea și Cătălin Bordea.

Finala America Express. Ce sfaturi dau foștii concurenți câștigătorilor: „Nu ai cum să trăiești altfel această experiență”
„Cred că e o performanță. Mai ales că suntem primele fete în finală, după foarte mulți ani. Credem că finala o să fie super tare”, a spus Andreea Bălan.

„Gata! Finală! Facem tot traseul! N-am crezut niciodată. Mie mi s-a topit sufletul de bucurie, Te simți mândru”, a transmis Cătălin Bordea după ce a aflat că va juca finala.

Câștigătorii emisiunii

În sezonul 1 – Drumul Dragonului, cuplul câștigător a fost Raluca și Ana Baniciu.

În Drumul Elefantului au câștigat CRBL și Oase. Sezonul 3, Drumul Comorilor, a fost câștigat de Răzvan Fodor și Sorin Bontea.

Cei doi au și legat o frumoasă prietenie după Asia Express.

Drumul împăraților a fost câștigat de Mihai Petre și Elwira, soția lui.

Rămâne de văzut cine va câștiga America Express – Drumul Aurului. Două echipe se luptă pentru marele premiu: Bordea și Cortea și Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Marii câștigători America Express 2023 sunt Cătălin Bordea și Nelu Cortea,