Finala America Express. Ce sfaturi dau foștii concurenți câștigătorilor: „Nu ai cum să trăiești altfel această experiență”

Finala America Express. De-a lungul competiției cu sezonul numărul 5, desfășurată pe un drum de peste 7.000 de kilometri, echipele au dat tot ce au avut mai bun și au demonstrat de ce sunt în stare, însă doar două echipe se luptă în marea finală.

23 mart. 2023, 18:32
Finala America Express. Ce sfaturi dau foștii concurenți câștigătorilor: „Nu ai cum să trăiești altfel această experiență”
Finala America Express

Finala America Express. Mai sunt doar câteva zile și telespectatorii vor afla cine sunt câștigătorii emisiunii, care vor pleca acasă cu premiul cel mare, de 30.000 de euro. În competiție au rămas perechile Bordea cu Cortea și Andreea Bălan cu Andreea Antonescu.

Citește și: Câştigători America Express 2023. Vezi cine a pus mâna pe marele trofeu şi cec-ul de 30.000 de euro

Finala America Express. Ce spun foștii concurenți

Sfatul meu, dintotdeauna, pentru toți cei care vor să participe la acest show și care, evident, fac și finala, este să se distreze și să se bucure de experiența asta pe deplin, pentru că nu ai cum să trăiești altfel această experiență, cu atât de multă adrenalină, dacă nu participi la „Asia Express”. 

Cred că cel mai important ingredient este ca ei să semene. Să ia decizii comune, să se asculte unul pe altul. Să-și asculte instinctul unul altuia, pentru că e foarte important și, atunci, totul o să meargă. Și să se distreze, în primul rând. Asta e. Adică să ia experiența asta ca pe una, așa, de „fun”. Altfel, dacă o iei cu disperare, o privești disperat, riști să te împotmolești, la un moment dat„, a povestit Ana Baniciu, pentru Click.ro.

În primul rând, dacă ești la „America Express”, nu trebuie să îți pierzi cumpătul. Trebuie să ai răbdare multă, trebuie să fii sigur pe tine. Trebuie să îți asculți partenerul și să îl înțelegi. Poate să aibă momente în care să iasă în décor și el, și să-ți înțelegi omul de lângă tine. E foarte important cât de prieten ești sau cât de înțelegător ești cu cel de lângă tine. Și el pentru tine, și tu pentru el, în primul rând.

În al doilea rând, trebuie să nu cedezi niciodată. Să nu abandonezi, că nu știi de unde sare iepurele și cum reușești să întorci soarta. Nouă ni s-a întâmplat de multe ori să fim în poziție proastă și să zicem: „Haide, măi, că putem”. Și am putut, la un moment dat. Am reușit să învingem și să ajungem până în finală.

Cred că cel mai frumos lucru, acolo, este prietenia. Cât de prieten ești cu iubita, cu soția, cu mama, cu cine ești tu. Important e să fii prieten. Să-l înțelegi pe cel de lângă tine și să-l susții, pentru că și el are la fel de multă susținere și de ajutor cum ai și tu. Și dacă chestia asta e reciprocă, nu ai cum să nu câștigi! Au fost exemple o grămadă de prieteni care s-au dus până în Finală, doar pentru că s-au simțit bine.

S-au distrat, s-au bucurat de momente. Sigur, sunt și momente tensionate, dar eu cu Liviu ne-am distrat din orice. Noi ne-am bucurat din orice. Am simțit în orice chestie o bucurie. Am avut și momente de tensiune. Am ieșit și noi în decor, sigur că da. Dar, de cele mai multe ori, am luat în râs totul, am luat cu umor. Am încercat să facem haz de necaz și, la un moment dat, ne-a ieșit”, a spus și Andrei Ștefănescu.