Câştigători America Express 2023. Vezi cine a pus mâna pe marele trofeu şi cec-ul de 30.000 de euro

Câştigători America Express 2023. Cei doi concurenți au ajuns în finală și au câștigat premiul de 30 de mii de euro. Cătălin Bordea a avut surpriza vieții atunci când s-a întors de la America Express 2023.

22 mart. 2023, 23:33
Câştigători America Express 2023. Vezi cine a pus mâna pe marele trofeu şi cec-ul de 30.000 de euro

Câştigători America Express 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu vor juca Finala America Express alături de Cătălin Bordea și Nelu Cortea, care se pare că vor lua şi trofeul. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au părăsit competiția

Câştigători America Express 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt prima echipă care intră în marea finală de la America Express 2023! „Vai, nu cred, un album cu poze”, a fost prima reacție a fostei soții a lui Traian Spak.

Ultimul cufăr a ajuns la Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu
Ultimul cufăr a ajuns la Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu. „V-ați descurcat senzațional și ați condus foarte multă vreme, chiar și cursa de astăzi”, le-a spus Irina Fodor celor doi concurenți de pe Drumul Aurului, care părăsesc competiţia.

Nelu Cortea și Cătălin Bordea, amintire inedită. Al treilea cufăr
Nelu Cortea și Cătălin Bordea au primit un cadou special de la Irina Fodor. Este vorba de un album cu imaginile de la America Express și cu misiunile prin care au trecut în cele aproape 10 săptămâni de filmări.

„Super. E foarte tare. E o amintire pe care o pui acolo, în casă, la loc de cinste, să te uiți la ea”, a declarat co-prezentatorul de la Xtra Night Show, de la Antena Stars. „Ne încearcă un sentiment de plecat”, a mai spus comediantul după de a luat cufărul de la gazda show-ului.

Câştigători America Express 2023.La America Express 2023 avem în total doar trei echipe care au rămas în competiție. Iar la finalul acestei săptămâni vom afla și cine sunt câștigătorii America Express 2023. Marea finală va avea loc chiar în acest weekend, iar emoțiile se țin în lanț în rândul fanilor.

Momentan, în competiție îi mai avem pe Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, dar și pe Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, care se luptă pentru premiul cel mare oferit de cei de la Antena 1.

Marea finală va avea loc la Cartagena, astfel că fiecare echipă în parte va face tot posibilul să ajungă acolo. Iar probele devin din ce în ce mai dificile. Dincolo de faptul că sunt testate limitele fizice ale concurenților, psihicul lor va fi și el testat.

Cine a câştigat America Express 2023. Cuplul-surpriză care a pus mâna pe marele premiu de 30.000 de euro

Drumul Aurului se apropie de final, după multe aventuri în America Express. Sezonul 5 a adus numeroase provocări celor 9 echipe concurente. Cu toții au trecut prin momente tensionante, dar cu siguranță au rămas cu o experiență unică în viațp, de care își vor aminti mereu.

Chiar dacă finala emisiunii America Express nu a fost difuzată încă, se pare că s-a aflat deja cine a câștigat premiul de 30 de mii de euro și trofeul, sezonul acesta.

Nelu Cortea și Cătălin Bordea, ar fi câștigătorii de la America Express, sezonul 5, potrivit paginii de Instagram, Viperele Vesele.

Cu toate acestea, este posibil ca cei doi sa fi ieșit de fapt pe locul … 2. De ce spunem asta? Din experienta sezoanelor anterioare, echipa care a ratat trofeul a fost cea aleasa sa realizeze o emisiune online cu invitați care sa comenteze fiecare episod. Mai mult, echipa pierzătoare a primit și mai multa expunere în cadrul trustului Intact. În sezonul câștigat de Bontea și Fodor, Speak și Ștefania au ieșit pe locul 2 și au primit o emisiune de consolare. La fel s-a întâmplat și sezonul trecut cu Emi și Cuza.

Acum a venit rândul duo-ului Bordea-Cortea sa prezinte Podcastul cu invitați America Express. Mai mult, au primit și job-uri de jurati la iUmor.

Bordea și Cortea, jefuiți la America Express. Cei doi și-au dat seama că erau într-o zonă periculoasă: „Am început să ne panicăm”

Câştigători America Express 2023. Cătălin Bordea și Nelu Cortea se pare însă că sunt cei doi concurenți deveniţi marii câștigători America Express 2023, de la Antena 1. Până acum au ținut totul ascuns și s-au ferit de declarații. Însă, puțini oameni au observat că unul dintre ei, mai exact Cătălin Bordea, are un nou tatuaj pe gât. Acela exprimă logo-ul America Express, într-un fel mai stilizat. Se pare că, Bordea a vrut să își imprime pe viață această experiență minunată prin care a trecut.

Este bine de știut că Bordea Cătălin are multe tatuaje și fiecare dintre ele are câte o poveste foarte interesantă în spate. Să ne amintim că, comediantul a promis unui bărbat din America Express că își va tatua o banană. Asta pentru că mexicanul l-a dus cu mașina până la destinație și avea o fermă de banane, atunci Bordea i-a promis că se va tatua cu o banană în amintirea lui.

Așadar, Cătălin Bordea a dorit să facă la fel și cu experianța din America Express. După ce a câștigat împreună cu Nelu Cortea concursul, el a decis să își tatueze pe gât logo-ul emisiunii.

Acestea sunt echipele care s-au încumetat să intre în cel mai mare show TV America Express 2023, produs în România, de Mona Segall.

  • Chef Cătălin Scărlătescu și actrița Doina Teodoru;
    Puya și partenera Melinda;
    Andreea Antonescu și Andreea Bălan;
    Cătălin Bordea și Nelu Cortea;
    Stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla;
    Jean Gavril și fratele lui, Dinu;
    Bruja și partenerul Pufeh;
    Larisa Iordache și Diana Bulimar;
    Bie Adam și mama ei, Mihaela.

Câştigători America Express 2023. Toate aceste echipe se luptă pentru premiul cel mare de 30.000 de euro. Concurenții trebuie să depășească barierele lingvistice, să câștige probele grele și să supraviețuiască doar cu un dolar pe zi, pe o rută de peste 7.000 de kilometri. Mai mult, ei au trebuit să-și găsească singuri de mâncare, loc de dormit, dar și mijloace de transport.

În etapa finală a reality-show-ului s-au calificat trei echipe de concurenți: Bordea și Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Chef Scărlătescu și Doina Teodoru. Marii câștigători America Express 2023 sunt Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Nelu Cortea a trăit momente de panică la America Express. Asta pentru că i s-a făcut foarte rău înainte unei probe. Așadar, a fost nevoit să dezvăluie faptul că a fost diagnosticat cu o boală care îi afectează căile respiratorii, mai exact astm. Nici măcar Cătălin Bordea, prietenul lui cel mai bun, nu a știut că are o afecțiune cronică.

Tensiune la cote maxime la America Express. Cine a primit primul cufăr care ascunde eliminarea: ”E panică”

Câştigători America Express 2023. Una dintre echipele cele mai îndrăgite din cadrul emisiunii America Express 2023 de la Antena 1 este fără îndoială cea formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Cei doi sunt prieteni de mult timp, iar acum au decis să ia parte la această aventură împreună. În timpul unei misiuni din cadrul competiției, lui Nelu Cortea i s-a făcut rău, în timp ce urca un deal, și a fost nevoit să se oprească, pentru a se liniști. A avut nevoie de un inhalator în cele din urmă, moment în care a spus că nu i s-a mai întâmplat de foarte mult timp să aibă o criză de astm atât de mare.

Puya și Melinda, experienţă şocantă la America Express. Au fost cazaţi la un şaman care practica ritualuri cu sfinţi: „E ca atunci când simți că urmează să se întâmple ceva și chiar se întâmplă. Avea gândurile încurcate”