CÂȘTIGĂTORI AMERICA EXPRESS 2023. Laura Giurcanu și Sânziana Negru pleacă acasă cu premiul de 30.000 de euro al competiţiei

În această seară avea loc marea finală America Express 2023, iar oamenii sunt cu sufletul la gură pentru a afla cine va pune mâna pe marele premiu. Se pare că s-a aflat deja care dintre cele două echipe finaliste au câștigat competiția din America de Sud.

28 dec. 2023, 00:28
CÂȘTIGĂTORI AMERICA EXPRESS 2023. Laura Giurcanu și Sânziana Negru pleacă acasă cu premiul de 30.000 de euro al competiţiei
CASTIGATORI AMERICA EXPRESS 2023. Supriză imensă, ce percehe a pus mâna pe MARELE PREMIU, am aflat cine sunt CASTIGATORII

UPDATE 5: Emoțiile au luat cu asalt publicul atunci când Irina Fodor a anunţat echipa care a câștigat sezonul 6 al celui mai dur reality show din România. Laura Giurcanu și Sânziana Negru pleacă acasă cu premiul în valoare de 30.000 de euro.

UPDATE 4: Aris și Alexia Eram, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au avut ocazia să se întâlnească. Argentinianul le-a oferit finaliștilor o tabletă și un nou plic. Tensiunile au început să își facă din nou apariția când au citit instrucțiunile primite de la Irina Fodor. Cei patru au trebuit să se folosească de GPS pentru a căuta „Soarele din România”.

M-am blocat în momentul ăla!”, a spus Laura Giurcanu.

Nu se lega nimic cu nimic. Eram paranoia!”, a mai adăugat Sânziana Negru.

UPDATE 3: Concurenții au avut marea surpriză de a își putea revedea membrii familiei prin apel telefonic, odată ajunși la hotel. La finalul apelului, un indiciu valoros a fost primit de echipe.

Alexia și Aris Eram și-au revăzut tatăl. Tinerii nu s-au așteptat la asta, iar reacțiile lor au fost de neuitat: „E tata! Ça va!”.

Trebuie să vă concentrați și să vă calmați! Sunt foarte mândru de voi pentru că ați ajuns în finală. Este o dovadă că sunteți doi copii extraordinari! Alexia, tu ești capabilă! Haide! Amândoi sunteți super capabili. A fost foarte greu, acum sunteți la final”, le-a spus Alexandre Eram copiilor săi.

Alexia Eram nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

UPDATE 2: Echipele au trăit momente desprinse din filmele de groază în timpul unei misiuni. Laura Giurcanu și Sânziana Negru au stat în tensiune până la finalul probei. Țipetele, întunericul și haosul din încăpere au accelerat bătăile inimii.

O lumânare, niște scaune legate să nu trecem noi. Cheia noastră era la 3 metri de noi”, au spus fetele despre obiectele descoperite în cameră.

Alexia Eram a avut o reacție neașteptată la zgomotele din clădire: „Mi-e frică, niciodată nu mi-a plăcut! Mi-e prea frică, nu-mi plac astea! E înfricoșător tot locul! Nu pot, nu pot!”

UPDATE 1: Tensiunile au atins cote maxime în Finala America Express. Alexia nu și-a mai putut stăpânii nervii. Spiritele s-au încins pe Drumul Soarelui, după ce judecătorul i-a penalizat pe fraţii Eram cu 3 minute. Alexia a fost la un pas să se certe cu bărbatul, dar şi de data asta Aris a reuşit să o calmeze.

Am adus toate astea fără să vărs nimic din ele 20 de minute cu mâinile mele, și mă dor de nu mai pot. Mă scoate din minți!”, a răbufnit Alexia Eram

Și o să plângi pentru 3 minute de penalizare?! Ești nebună la cap? Dacă noi am vorbit în mașină de 100 de ori să stai calmă și să nu te enervezi… Nu e nimic grav, calmează-te!”, a fost răspunsul fratelui ei.

ŞTIREA INIŢIALĂ: 

Câștigătorii sezonului America Express 2023 au fost anunțați! Producția celei mai așteptate emisiuni de la Antena s-a încheiat, iar cele 9 echipe care au participat la America Express au revenit în țară, împărtășind deja primele lor impresii despre experiența trăită în America Latină.

Citește și: SEMIFINALA America Express 2023. O echipă părăsește competiția înainte de MAREA FINALĂ. Cine se luptă pentru marele premiu

Noul sezon al America Express a fost filmat în Columbia, Ecuador și Argentina, oferind echipei un traseu plin de aventuri și provocări.

Printre concurenții care au acceptat provocarea celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai exigent reality show din România, difuzat de Antena 1, se numără Alexia Eram și fratele ei Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul său Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene (prezentatoarea Observatorului de dimineață) și jurnalista de război Sonia Simionov, precum și creatoarele de conținut Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș.

În finală, principalul duel pentru câștigarea marelui premiu se dă între echipele formate din Alexia Eram și fratele ei, Aris, precum și cea formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru. La începutul competiției, Mario Fresh spunea cu mândrie că are convingerea că iubita sa va reveni acasă ca învingătoare de la America Express. Conform informațiilor de pe unica.ro, Alexia Eram și fratele ei au reușit să ajungă în marea finală a competiției din 2024, unde se vor duela pentru premiul mare cu echipa lui Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Potrivit ultimelor știri mondene, echipa triumfătoare în America Express 2023 este cea formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

„Fosta iubită a lui Smiley a câștigat America Express !!! Cine a zis că „el mundo es un panuelo” (în limba spaniolă, lumea e o batistă) a avut mare dreptate. Sânziana Negru, fosta iubită a lui Smiley, și Laura Giurcanu au câștigat America Express. Confirmarea am primit-o chiar de la o prietenă din Buenos Aires. Cele două au dormit chiar în blocul în care sta ea. Le-a cunoscut personal și mi-a confirmat ca sunt foarte simpatice. Nici mie nu îmi vine să cred cum de Sânziana și Laura au fost găzduite de o doamna într-un bloc din Buenos Aires în care am stat și eu. Să fie clar ca eu nu am stat în același apartament în care au stat ele… Oricum, blocul e fabulos. Cum de altfel este și Buenos Aires.

P.S. Vă dați seama ce față ar fi făcut Gina Pistol, dacă ar fi rămas prezentatoare, și ar fi trebuit să o anunțe pe Sânziana câștigătoare”, a povestit jurnalistul Dan Medișanu pe contul său de Facebook, care a decedat între timp din cauza unei boli devastatoare.

Citește și: FINALA America Express 2023. Cele două echipe care s-au calificat la ultimul jocul pentru amuletă