CĂȘTIGĂTORI POWER COUPLE ROMÂNIA 2024 LIVE STREAMING VIDEO ANTENA 1! Cine a pus mâna pe suma uriașă de bani

În această seară aflăm care este cel mai puternic cuplu din România, pentru că are loc finala Power Couple România 2024. Primul sezon a fost unul intens, iar concurenții s-au luptat până la ultima suflare pentru a ajunge aici.

13 mart. 2024, 17:15
CĂȘTIGĂTORI POWER COUPLE ROMÂNIA 2024 LIVE STREAMING VIDEO ANTENA 1! Cine a pus mâna pe suma uriașă de bani
CĂȘTIGĂTORI POWER COUPLE ROMÂNIA 2024 LIVE STREAMING VIDEO ANTENA 1! Cine a pus mâna pe suma uriașă de bani

Primul sezon Power Couple România 2024, emisiunea care a schimbat total definițiile cu privire la cuplul perfect, a ajuns acum la final, iar în această seară aflăm cine câștigă una dintre cele mai dure competiții din România. Au fost șase săptămâni lungi și pline de probe complicate, însă, acum, doar trei cupluri au ajuns să se bată pentru marele premiu.

Citește și: Scandal imens la Power Couple România! Tensiunea finalei bagă zâzanie între cupluri

În ediția de ieri a emisiunii Power Couple România încă un cuplu a părăsit competiițția. Este vorba despre Mădălina și Emi Popescu, care s-au situat pe ultimul loc la proba „Mă înec în dragostea ta”. Astfel, în semifinala care a început încă din ediția de ieri au intrat doar patru cupluri, respectiv Eliza și Cosmin Natanticu, Oana Matache și Radu Siffredi, Daiana Anghel și Sorin Gonțea, Ana și Tudor Ionescu. Iar ieri, telespectatorii au urmărit trei dintre perechi evoluând în cea mai lungă probă din concurs – epuizanta Semifinală de pe insula malteză Comino.

Cuplurile s-au confruntat cu montarea unei plute în formă de inimă, navigând împotriva curenților puternici din Laguna Albastră pentru a aduna piesele puzzle-ului sub apă. După ce au adunat toate piesele, ei au continuat proba pe uscat, traversând insula Comino de la un capăt la altul. Pe parcurs, au întâlnit perechile eliminate din competiție, care le-au pus câte o întrebare despre istoria concursului. La final, concurenții au trebuit să rezolve puzzle-ul în formă de inimă, pentru care au adunat piesele la începutul cursei.

În această seară, telespectatorii vor afla cum au trecut Tudor și Ana prin acest traseu, urmărind apoi bilanțul făcut de Dani Oțil. După clasamentul Semifinalei, încă un cuplu va părăsi competiția. Doar trei dintre cele patru perechi ajung în finala de diseară, care va aduce o probă de rezistență extremă: concurenții vor fi supuși valurilor de căldură, ploilor torențiale, vânturilor reci și ninsorilor, împărțind împreună greutățile, așa cum fac în viața de cuplu.

Dar cum vor face față atunci când poverile devin insuportabile și presiunea psihică devine copleșitoare? Ultimul cuplu rămas în picioare va câștiga Marele Trofeu și titlul de Power Couple România, care le deschide ușa către seiful în care sunt depozitați banii câștigați în competiție.

LIVE STREAMING AICI

Citește și: CÂȘTIGĂTORI Power Couple România. Daiana Anghel, totul despre certurile cu soțul ei, Sorin Gonțea: „Nu eram atât de supărată. Asta cu ‘te omor, te crăp’ este vorba mea”