CÂŞTIGĂTORI TE CUNOSC DE UNDEVA 2024. I-au nimicit în finală, nu au mai făcut asta până acum în show-ul de la Antena 1!

Ilona şi Ristei schimbă strategia în finala Te cunosc de undeva! „O să fac ceva ce n-a mai făcut nimeni până acum!". Juriul şi publicul au decis câştigătorul.
Alina Costache
25 mai 2024, 23:55
CÂŞTIGĂTORI TE CUNOSC DE UNDEVA 2024. I-au nimicit în finală, nu au mai făcut asta până acum în show-ul de la Antena 1!

CÂŞTIGĂTORI TE CUNOSC DE UNDEVA 2024 UPDATE. Ilona și Florin Ristei au câștigat sezonul 20 al show-ului. Cum au reacționat

Într-o finală plină de suspans și emoție, echipa formată din Ilona și Florin Ristei a reușit să câștige marele premiu de 15.000 de euro la „Te cunosc de undeva!”, sezonul 20.

Performanța celor doi a fost recompensată cu aplauze și entuziasm din partea publicului și a juriului. Ilona și Florin Ristei au câștigat marea finală a sezonului 20 de la Te cunosc de undeva!, 25 mai 2024. Reacția lor a fost inedită
După anunțarea câștigătorilor, Ilona și Florin Ristei au sărit în sus de bucurie și s-au îmbrățișat, trăind un moment de neuitat. Ilona, vizibil emoționată, a declarat: „Nu știu ce să spun. Mă bucur, mă bucur foarte mult că ne-ați votat. Sunt foarte emoționată”. Reacția ei a reflectat efortul și pasiunea investite în fiecare reprezentație din cadrul competiției.

Sezonul 20 al emisiunii „Te cunosc de undeva!” a fost marcat de transformări uimitoare și prestații memorabile. Concurenții au dat tot ce au avut mai bun pentru a impresiona juriul și telespectatorii, iar Ilona și Florin Ristei au reușit să se remarce prin talentul și dedicația lor.

Victoria echipei Ilona și Florin Ristei la „Te cunosc de undeva!” sezonul 20 este o dovadă a talentului și perseverenței lor. Bucuria și emoția trăite pe scena finalei vor rămâne în amintirea lor și a fanilor emisiunii, consolidându-le locul în inimile telespectatorilor.

Cei doi au sărit în sus de bucurie, s-au îmbrățișat și au început să plângă. Lupta a fost una strânsă. Pe locul 4 s-a clasat echipa formată din Jo și Liviu Teodorescu, urmată pe locul 3 de echipa formată din Emi și Cuza.

Astfel că, lupta cea mare s-a dat între Connect-R și Shift și Ilona și Ristei, cei din urmă fiind marii câștigători. La final, toate echipele au mers pe scenă pentru a-i felicita pe câștigători.

CÂŞTIGĂTORI TE CUNOSC DE UNDEVA 2024. Marea finală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1 aduce cele 4 echipe de finalişti pentru ultima oară în lupta pentru trofeul sezonului şi premiul în valoare de 15.000 de Euro.

Te cunosc de undeva!, sezonul 20. Care sunt cele patru echipe ce se vor duela în Marea Finală pentru premiul de 15.000 de euro

Sâmbăta aceasta, pe lângă marii câştigători ai sezonului 20, telespectatatorii vor afla şi câştigătorii premiului de popularitate, pe care chiar ei i-au desemnat, prin vot.

Şi cum ediţia este una cu totul şi cu totul specială, şi concurenţii au recurs la strategii care de care mai interesante.

De exemplu, pentru Ilona şi Florin Ristei, provocarea din finală este una uriaşă, căci piesa aparţine unei formaţii al cărei impact în cultura muzicală mondială e greu de egalat, iar membrii săi rămân şi astăzi definiţia rock starurilor.

Balada „November Rain” a celor de la Guns N’Rosses a scris istorie şi asta vor să facă şi Ilona şi Ristei în finala transforming show-ului de la Antena 1.

„Vrem să arătăm în finală fix opusul a ceea ce suntem noi. Adică eu să nu prea cânt deloc, să cânte Ilona toată piesa, iar eu să fac ceva ce n-a făcut nimeni până acum la Te cunosc de undeva!, adică să cânt live la un instrument.

Tot greul va cădea pe colega mea Ilona. Nu m-am lăsat mai prejos şi m-am dat peste cap să găsesc chitara originală din clip. Am spus trei poveşti, patru rugăciuni şi am făcut rost de ea.

Dar să nu se uite lumea acasă şi să zică stai mă, că ăsta oricum cântă la chitară, pentru el e uşor, că nu e simplu. Eu nu sunt chitarist, sunt un solist care mai cântă la chitară din când în când, de plăcere!” a dezvăluit Florin, iar Ilona a completat: „Chiar vrem să câştigăm emisiunea asta!”

Cum se vor descurca cei doi, telespectatorii vor putea afla urmărind finala Te cunosc de undeva!, sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1.

CÂŞTIGĂTORI TE CUNOSC DE UNDEVA 2024.  Emi şi Cuza, Jo şi Liviu, Ilona şi Ristei şi Connect-R şi SHIFT sunt cele 4 echipe care se vor întrece în marea finală a sezonului 20 Te cunosc de undeva!

Punctajul pentru care au muncit vreme de 14 ediţii se va reseta, iar juraţii le vor acorda finaliştilor note cuprinse între 9 şi 12.

Apoi va veni rândul celor patru echipe care nu se află în concurs să desemneze beneficiarii celor 5 puncte pe care le au la dispoziție.

Mai departe, rolul hotărâtor în desemnarea câștigătorilor va reveni publicului din platoul emisiunii. Fiecare spectator le va oferi concurenților de la 9 la 12 puncte, ce se vor adăuga la cele acumulate până atunci. Câştigătorii sezonului, dar şi cei ai premiului de popularitate se vor afla sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

 

CÂŞTIGĂTORI TE CUNOSC DE UNDEVA 2024. S-a filmat deja finala, s-a aflat la cine merge trofeul din sezonul 20! VIDEO

CÂŞTIGĂTORI TE CUNOSC DE UNDEVA 2024. 8 echipe de artişti au spus „Da” spectaculosului show al transformărilor în cel de-al 20-lea sezon Te cunosc de undeva!, însă una singură va pleca cu trofeul.

Finala show-uluid e la Antena 1 este abia pe 25 mai, dar s-a aflat deja cuplul care va pleca acasă cu marele premiu. La televizor, încă se dau , sâmbătp de sâmbătă, lupte aprige pentru titlurile de maeștri ai transformărilor în show-ul „Te cunosc de undeva!”, însă s-au aflat deja câștigătorii sezonului 20. Cu mai puțin de două săptămâni până la difuzarea finalei, s-a aflat din culise ce echipă își va adjudeca marele premiu.

Alina Puşcaş şi Pepe au anunţat deja numele celor doi norocoşi, dar oficial vor fi anunţaţi în finala de la sfârşitul acestei luni.

Câştigător Te cunosc de undeva 2024. Florin Ristei și Ilona au câștigat gala, cine le-a dat bonusul de 100 de puncte

De altfel, ultimul act al show-ului s-a filmat deja de o săptămână. Patru dintre echipe au prins ultima etapă a competiției, iar cealaltă jumătate din distribuție a participat cu momente ce nu vor fi punctate. Show-ul a fost complet, însă ca în orice concurs trebuia să existe și un clasament final

CÂŞTIGĂTORI TE CUNOSC DE UNDEVA 2024. . Echipa de la Super Neatza, alcătuită din Florin Ristei și Ilona Brezoianu, a adunat cel mai mare punctaj, fiind desemnată învingătoare a trofeului. Este o premieră pentru actriță, Ristei având deja la activ un titlu de câștigător, la „simplu”, în sezonul cu numărul opt, anunţă cancan.ro.

De altfel, cei doi au plecat motivaţi la drum, cu gândul la marele premiu au venit în cel de-al 20-lea sezon Te cunosc de undeva! şi Ilona şi Ristei. „Vrem să nimicim toate echipele din sezonul ăsta!”, dezvăluia amuzat Florin Ristei, care spune că trofeul sezonului 20 este unul pe care oricine şi l-ar dori în palmares. „Câştigăm sezonul ăsta, iar dacă nu câştigăm, ne vom faulta colegii. Mi-am propus să le facem concurenţă neloială”, glumea matinalul SuperNeatza. La fel ca în echipa Connect-R & SHIFT şi aici există o „jumătate” mai prietenoasă: „Eu vin cu gânduri paşnice, sunt într-o perioadă a mea zen, foarte relaxată, în care vreau să mă simt bine şi să fiu prietenoasă cu toţi colegii mei!”.

Andreea Bălan şi-a scos hainele la vânzare. Ce preţ are o geacă din garderoba juratei de la „Te cunosc de undeva!”

8 echipe de artişti au spus Da spectaculosului show al transformărilor în cel de-al 20-lea sezon Te cunosc de undeva!, show. Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor i-a trecut prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Spynews
MAE, alertă de călătorie! Un român a murit și alți doi au avut nevoie de îngrijirile medicilor
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Legea care îi vizează direct pe românii care locuiesc la curte. Vecinii te pot obliga să faci asta
Capital.ro
Verdict pentru șoferii români: NU se consideră accident. Se încadrează la tentativă de omor
Playtech.ro
Simona Halep, în cea mai SCURTĂ fustiță! A desfăcut picioarele și s-a văzut chiar TOT
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
Bătaie ca în filme între fanii Angliei și Serbiei la Gelsenkirchen înaintea meciului celor două echipe de la Euro 2024. Meci cu grad ridicat de risc VIDEO
Spynews
Armin Nicoară, mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale. Artistul se mândrește cu femeia care i-a dat viață: „Ești cea mai minunată” / FOTO
Spynews
Băuturile pe care este bine să le consumi pe caniculă. Te hidratează în zilele de vară
Evz.ro
Gestul care te poate lăsa fără permis. Mulți șoferi încalcă această regulă
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
S-a 'combinat' în Nuba! N-a uitat mișcările senzuale de la 'Surprize, surprize' și a lovit în club
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
Doliu în lumea muzicii! A murit Marius Baiazid, după o luptă cu o boală nemiloasă
Capital.ro
Complet ILEGAL în propria locuință. Legea nu dă voie dacă ești proprietar sau chiriaș la BLOC
StirileBZI
Săptămâna de lucru de 4 zile! Ce spun specialiștii despre weekend-ul de trei zile
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Președintele rus Vladimir Putin va vizita Coreea de Nord și Vietnamul în curând
MediaFlux
DOCUMENTE pentru RECALCULARE! Simona Bucura Oprescu a ANUNȚAT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?