Câştigătorii potului cel mare de la LOTO 6/49 au pierdut toţi banii. Află cum au reuşit VIDEO

Se spune că banii caştigaţi se duc repede iar toţi câştigătorii la loto de după Revoluţie par să confirme acest lucru. Astfel, aproape fără nicio excepţie, toţi au reuşit să îşi piardă banii după o anumită perioadă de timp.

29 nov. 2013, 14:00
Câştigătorii potului cel mare de la LOTO 6/49 au pierdut toţi banii. Află cum au reuşit VIDEO

Banii nemunciţi, vin uşor – se duc uşor. Primul mare câştigător la Loto de după Revoluţie nu a ştiut cum să ţină de avere. Acum aleargă prin Europa, ca şofer de tir, să achite credite la bănci. În aceeaşi situaţie nefericită se mai află însă şi alţi români care au câştigat potul cel mare.

Gabriel Bobic este din satul argeşean Cicăneşti. Era mecanic auto în ’95, când a dat norocul peste el şi a încasat aproximativ 600 de mii de dolari. A investit banii în afaceri care au falimentat pe rând, iar acum face curse de TIR în Germania. Treptat, Bobic a căzut în patima jocurilor de noroc, care i-au înghiţit banii cât ai zice LOTO. Iar cum un ghinion nu vine niciodată singur, în 1997, el a ucis o femeie, deoarece conducea cu viteză şi a făcut patru ani de puşcărie.

Citeşte şi LOTO 6 DIN 49. Povestea parcă desprinsă dintr-un film a câştigătorului: Banii au venit ca o mană cerească

Un alt câştigător la Loto este Costică Giurgea, din Galaţi. El a câştigat 500 de milioane de lei vechi în anul 1998 . Văzut cu banii în mână, bărbatul şi-a cumpărat o casă şi o maşină, iar restul banilor i-a băgat într-o afacere care s-a dovedit a fi proastă. El a rămas şomer şi cu greu şi-a găsit un loc de muncă, pe un post de şofer.

În 2003, norocul avea să dea şi peste un tânăr de 17 ani din Suceava, care a câştigat potul cel mare: 1,3 milioane de dolari. Din banii câştigaţi, Dan Amariei le-a cumpărat celor patru fraţi câte o garsonieră şi maşini după care a intrat în afaceri. A cumpărat o fermă de păsări, care nu a fost profitabilă. Ulterior, a încercat să-şi facă o firmă de transport, cumpărând câteva TIR-uri, însă tot la faliment a ajuns.

La fel de ghinionist a fost şi poliţistul comunitar, Cristian Constantin, din Călăraşi. În 2007, el a câştigat 10 milioane de euro. Însă, doar doi ani s-a bucurat de ei, pentru că milionarul a cumpărat mai multe maşini de lux, a investit în fotbal, a finanţat o campanie electorală şi a făcut donaţii. În plus, bărbatul şi-a deschis şi o discotecă care a luat foc, iar din cele şapte maşini mai are una singură.

Citeşte şi Banii l-au TRANSFORMAT. Vezi ce s-a întâmplat cu un bărbat după ce a câştigat MILIOANE de EURO la loto

Mihai Cazacu, un bărbat din Iaşi, a câştigat la Loto 3,8 milioane de euro în urmă cu cinci ani. Şi-a construit o vilă impunătoare de peste 400 de metri pătraţi în Târgu Frumos, şi-a cumpărat două maşini de lux şi a investit bani în firma de construcţii pe care o deţinea.

Deşi înainte de a câştiga la loto era un om liniştit şi un familist convins, banii au început să-l schimbe încet-încet. A început să intre în tot felul de belele şi scandaluri. A fost prins beat la volan şi deşi a recunoscut că a băut, a refuzat testarea cu aparatul etilotest. Ba mai mult, a facut scandal şi chiar a fost la un pas de a lovi un poliţist.

În acelaşi timp, există şi excepţii. Primul miliardar Loto din Dolj a fost mai cumpătat iar banii nu i-au luat minţile. El vinde zarzavaturi în piaţă, lucru pe care-l făcea şi înainte de a câştiga premiul. Bărbatul nu s-a aruncat la investiţii foarte mari.

Practic, nu am încercat să fac mare lucru, să fac afaceri. A mers totul de la sine. Am ajutat pe fraţii mei, pe fraţii soţiei. Am ajutat şi mulţi oameni necăjiţi. Nu mi-am luat BMW, mi-am luat Skoda, nu mi-am luat nu ştiu ce ATV, mi-am luat scuter. Am încercat să mă mut din Bucureşti. Nu mi-a plăcut că era sufocat, şi acum e, d-apăi atunci. Îmi place aici„, a explicat el.

Citeşte şi LOTO. Vrei să îţi sporeşti şansele de câştig la LOTO 6/49? Află ce numere s-au extras cel mai des