Câştigătorul de la Loto îşi caută de muncă deşi are UN MILION de euro VIDEO

George Rizescu, câştigătorul premiului de 1,1 milioane de euro pus în joc duminica trecută de Loteria Română la Loto 6/49, este decis să continue să muncească, deşi banii obţinuţi i-ar putea asigura un trai mai mult decât liniştit.

RomaniaTV.net
17 oct. 2012, 07:01
Câştigătorul de la Loto îşi caută de muncă deşi are UN MILION de euro VIDEO

Cu o săptămână înainte de a câştiga marele premiu la Loto, George Rizescu fusese disponibilizat de la fabrica de cărămidă la care lucra în Câmpulung Muscel. Din ultimul salariu a cumpărat biletul câştigător. Acum va decide împreună cu soţia cum vor cheltui banii câştigaţi, dar nici nu se gândeşte să renunţe la muncă.

Pare un scenariu de film, dar povestea este cât se poate de adevărată.

George Rizescu are 30 de ani şi este căstorit de doi ani. În prezent, doar soţia sa munceşte, iar salariul câştigat de femeie este de 1000 de lei. Bărbatul este de o săptămână şomer. Nu i-a venit să creadă când a văzut că numerele de pe biletul lui sunt cele şase norocoase. Nici măcar soţiei nu i-a spus imediat, pentru că a vrut să-i facă o surpriză.

Eram la serviciu, nici nu m-a sunat. Când am venit, m-a luat în braţe şi a zis «O să avem bani! Am câştigat la Loto!». Şi am început să plâng. Am zis că nu se poate să ni se întâmple nouă una ca asta. Trăim nişte momente prin care nu credeam că o să trecem vreodată„, povesteşte Raluca Rizescu.

Cei doi soţi nu ştiu deocamdată ce vor face cu banii. Aşteaptă să îşi revină din euforie şi apoi vor lua o decizie. Singurul lor plan sigur este să îşi termine casa. Îşi doresc în continuare o viaţă liniştită şi spun că nu vor face mari schimbări, nici măcar maşina nu o vor înlocui.

O să îmi bag şi actele de şomaj. E cotizaţia mea la stat, sunt banii mei, de ce să nu iau şomaj?„, spune George Rizescu, adăugând că în mod „categoric” îşi va căuta în continuare un nou loc de muncă.

Cei doi soţi păstrează biletul norocos la loc de cinste şi vor chiar să îl înrămeze.