Cum ar fi murit, de fapt, tânărul de 17 ani la Therme Balotești. Ce spun reprezentanții centrului de relaxare

Un tânăr de 17 ani, Cristi, a murit în weekend, în timp ce se afla la centrul de relaxare cu apă termală Therme.

14 feb. 2022, 16:10
Cum ar fi murit, de fapt, tânărul de 17 ani la Therme Balotești. Ce spun reprezentanții centrului de relaxare

Adolescentul a avut un destin tragic. S-a înecat într-o piscină de la Therme unde apa nu măsura mai mult de un metru, după ce a leșinat.

Tânărul se afla acolo împreună cu unchiul și verișorul său nevăzător. Verișorul adolescentului e cel care a cerut ajutor când a observat că acesta nu răspundea. Imediat salvamarii și cadrele medicale au intervenit și au încercat să-l resusciteze. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic.

„Copilul meu de 16 ani, nevăzător, care a stat tot timpul cu el, a sesizat că Cristi nu mai răspunde. Uitându-ne pe camere azi-noapte s-a văzut că a căzut, efectiv a căzut din picioare, la o apă relativ mică”, a declarat unchiul lui Cristi pentru Observator TV.

Cristi a murit cu doar o lună înainte de a împlini 18 ani și a-și face majoratul. Era din Dragomirești Deal, județul Ilfov.

„Personalul de supraveghere (echipa de salvamari) a centrului nostru a observat un tânăr de 17 ani în piscina din zona Galaxy, care nu se putea ridica la suprafața apei și a intervenit prompt, conform protocolului de securitate. Personalul de prim ajutor din cadrul complexului i-a aplicat acestuia primele măsuri de ajutor până la sosirea echipajelor SMURD. Acesta a fost preluat cu semne vitale, continuîndu-se manevrele de prim ajutor”, a declarat pentru Gândul, Andrada Șeitan, directorul de comunicare al Therme Group.

Oamenii legii fac investigații pentru a stabili ce măsuri vor fi luate după această tragedie.

Citește și Tragedie la Therme Bucureşti! Un băiat de 17 ani s-a înecat la centrul termal