Au început filmările la sezonul trei din „Clanul”. Ce se va întâmpla în serialul de la Pro TV

Cristian Bota, actorul care interpretează personajul Iancu din "Clanul", a vorbit despre rolul său din serialul de la Pro TV şi a dezvăluit primele detalii despre sezonul 3

17 mai 2023, 09:22
Au început filmările la sezonul trei din „Clanul”. Ce se va întâmpla în serialul de la Pro TV
Au început filmările la sezonul trei din "Clanul". Ce se va întâmpla în serialul de la Pro TV

Au început filmările la sezonul trei din „Clanul”. Cristian Bota a împlinit 31 de ani şi a vorbit despre rolul său din serialul de la Pro TV şi despre proiectele de viitor. „Un rol mic, însă ușor, ușor se face mare. Știți cum se spune, rolurile mici sunt făcute de actori mari”, a spus Cristian Bota pentru Click!.

Actorul a fost încântat de distribuţia serialul care a ridicat audienţele pentru Pro TV: „De la actorii experimentați ai numai de învățat. Eu trec anul trei la psihologie și de când am început să o studiez îmi fac analiză propriilor gânduri și a oamenilor pe care îi cunosc, vreau să fur cât pot de la fiecare. Și într-adevăr, la „Clanul” s-a făcut o distribuție foarte bună din multe puncte de vedere”.

Citeşte şi: Irina Margareta Nistor i-a făcut praf pe actorii din serialul „Clanul”. Cum a reacţionat iubitul lui Theo Rose

Cristian Bota a dezvăluit ce se întâmplă cu personajul lui, în viiitorul sezon al serialului. „Începem să filmăm sezonul trei la „Clanul”, unde am înțeles că s-au hotărât cei din producție și cei de la Pro TV să-mi mărească personajul. Să intru un pic în acțiune, pentru că tot timpul mi s-a spus că pot fi personaj negativ și să joc rău. Întotdeauna am jucat partituri sentimentale și oameni sensibili”, a spus Cristian Bota.

Citeşte şi: Theo Rose a terminat filmările pentru serialul „Clanul” și se pregătește să aducă pe lume primul copil: „Mă întorc cu copilul după mine”

Acesta a mai adăugat că are mai multe proiecte înm plan: „Anul înainte de pandemie am lucrat cum mi-aș fi dorit, non stop. Am prins și un serial în Suedia, practic nu aveam timp să stau. Dar după ce a început pandemia, ușor ușor nu prea au mai fost proiecte. Iar „Clanul” a fost proiectul care m-a ținut viu, în situația asta. Și pentru viitor îmi doresc, deși o lungă perioada am susținut că nu vreau să mai joc teatru pentru că am avut motive personale, îmi doresc măcar pentru sufletul meu să joc din nou în câteva spectacole pentru că așa am învățat actoria”.