Cum a impresionat-o chef Sorin Bontea pe soţia sa. Ce i-a gătit la prima întâlnire

Sorin Bontea este cunoscut nu doar ca chef, ci şi ca un familist convins. Cum a încercat să o impresioneze pe soţia sa, la prima întâlnire, gătind o cină delicioasă. Ce anume a pregătit actualul chef, la acel moment, în urmă cu 34 de ani.

17 mai 2023, 09:28
Cum a impresionat-o chef Sorin Bontea pe soţia sa. Ce i-a gătit la prima întâlnire

Sorin Bontea și soția sa se cunosc de aproape 34 de ani și s-au căsătorit în 1994. Au împreună doi copii, Maria și Iulian. Recent, Sorin Bontea a rememorat momentul în care a gătit prima dată, pentru soţia sa.

„La prima întâlnire, i-am gătit mâncare chinezească. Vă dați seama că i-am și gătit. Era felul prin care simțeam că pot să o impresionez. Mai apoi i-am făcut friptură, papanași, sufleu de mere… Știu că acum nu sună deloc interesant, dar atunci nici nu încăpea vorbă de fructe de mare, foie gras…Nici nu știam ce sunt astea”, a povestit Sorin Bontea.

Citeşte şi Dana Budeanu rupe tăcerea despre greva profesorilor: „De ce nu v-ați răsculat anul trecut pe vremea asta?! Că era dezastru!”

Chiar dacă petrecut mult timp departe de familia lui, având în vedere meseria pe care o practică, Sorin Bontea şi soţia lui au avut abilitatea de a depăşi toate provocările apărute. Chef Bontea  nu vorbește des despre viața sa personală și nici nu se afișează alături de soție, la evenimentele publice.

Citeşte şi E oficial! Romică Țociu a semnat cu Antena 1 pentru America Express. Află cine e femeia cu 40 de ani mai tânără cu care va face echipă

Sorin Bontea a explicat şi cum şi-a cunoscut partenera de viaţă, el fiind cel care a făcut primul pas în relaţie.

„Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire țin minte că i-am dat un trandafir roșu și de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roșii, îi plac foarte mult. Aveam 24 de ani eu și 23 de ani nevastă-mea când ne-am căsătorit. Nunta a fost la cantină’, şi-a amintit Sorin Bontea.