Harry şi Meghan la Oprah, dezvăluiri uluitoare. De ce s-au mutat, de fapt, în California. Harry: „Cea mai mare îngrijorare a mea a fost că istoria se repetă”

Una dintre cele mai mari temeri ale Prinţului Harry a fost aceea că soţia sa ar putea fi victima unui accident rutier produs din pricina hărţuielilor papparazzilor. Harry i-a făcut această mărturisire realizatoarei TV Oprah Winfrey.

01 mart. 2021, 16:59
Harry şi Meghan la Oprah, dezvăluiri uluitoare. De ce s-au mutat, de fapt, în California. Harry: „Cea mai mare îngrijorare a mea a fost că istoria se repetă”
Harry şi Meghan, în emisiunea lui Oprah. FOTO: Daily Mail

Harry şi Meghan la Oprah. Harry se temea ca soţia lui să nu aibă soarta mamei lui, care a murit la 36 de ani, într-un accident de maşină la Paris, pe 31 august 1997, încercând scape de maşina în care se aflau reprezentanţi ai presei tabloide.

Harry şi Meghan la Oprah, dezvăluiri uluitoare

Cea mai mare îngrijorare a mea a fost că istoria se repetă”, a mărturisit Harry, potrivit BBC. Postul CBS a publicat două secvenţe scurte din interviul realizat de Oprah Winfrey cu Prinţul Harry şi Meghan, care ar urma să fie difuzat pe 7 martie. Acesta este primul interviu oficial pe care cuplul l-a oferit de când s-a mutat în California anul trecut.

Oprah Winfrey va sta de vorbă cu Meghan, ducesa de Sussex, într-un interviu amplu, care va acoperi subiecte diverse, de la sosirea ei în casa regală, căsătorie, maternitate, activităţi filantropice şi până la felul în care îşi gestionează viaţa de zi cu zi sub o presiune publică imensă. Apoi, lor li se va alătura şi prinţul Harry, când vor discuta despre stabilirea lor în Statele Unite, speranţele lor de viitor şi visurile pe care le au pentru familia lor tot mai mare”, au transmis reprezentanţii postului CBS într-un comunicat.

Citeste si Roxana Vasile de la Chefi la cuţite a gătit pentru prinţul Harry şi Meghan Markle: „Serveam pe farfurii de aur sau argint vechi”

Sunt pur şi simplu uşurat şi fericit să vorbesc cu tine, cu soţia mea lângă mine”, i-a spus Harry lui Oprah. „Pentru că nu-mi pot imagina cum trebuie să fi fost pentru ea (Diana), să treacă prin acest proces singură în toţi acei ani”, a adăugat Harry.

A fost incredibil de dur pentru noi doi, dar cel puţin ne-am avut unul pe celălalt”, a ţinut să menţioneze fiul cel mic al Prinţesei Diana.

În secvențele deja difuzate, Oprah Winfrey afirmă că orice subiect poate fi discutat şi, la un moment dat, îi spune cuplului “aţi spus nişte lucruri destul de şocante aici”, inclusiv că situaţia lor a fost “aproape de netrecut”.

Înainte de a se muta în California, cuplul s-a plâns de modul în care tabloidele britanice o tratau pe Meghan, cu tată alb şi mamă de culoare, cei doi susţinând că unele dintre afirmaţii aveau rolul de a intimida ori erau rasiste.