Cât a plătit un turist pentru o pulpă de pui cu salată de varză și cartofi în Neptun. Ce scrie pe bonul fiscal FOTO

Un turist a postat pe Facebook nota de plată de la un restaurant din stațiunea Neptun, fiind revoltat din cauza prețurilor. Omul a plătit 67 de lei pentru o pulpă de pui cu salată de varză și cartofi la cuptor!

10 aug. 2022, 13:09
Cât a plătit un turist pentru o pulpă de pui cu salată de varză și cartofi în Neptun. Ce scrie pe bonul fiscal FOTO

Cât a plătit un turist pentru o pulpă de pui cu salată de varză și cartofi în Neptun. Prețurile de pe litoralul românesc au crescut vertiginos în 2022. Dacă până acum doar Mamaia era cunoscută ca fiind una dintre stațiunile cu cele mai mari prețuri, anul acesta nici Neptun nu s-a lăsat mai prejos. Astfel, un turist care a ales să ia masa la un restaurant din Neptun și și-a comandat o pulpă de pui cu salată de varză și cartofi la cuptor a rămas şocat când a cerut nota de plată! Mai precis, a avut de achitat 67 lei! Mai mult decât atât, deși pe bon acesta avea trecut cartofi, publicul de pe Facebook a zărit doar morcovi în farfurie!

Prețuri exorbitante pe litoralul românesc! De necrezut cât poate să coste o porție de sarmale în Mamaia

Turistul a postat bonul fiscal pe Facebook, alături de întrebarea „Cum vi se par prețurile astea din Neptun?”, iar urmăritorii au făcut haz de necaz, spunându-i că dacă a avut și manele, nu e chiar așa rău: „Hai să nu fim cârcotași. Probabil au fost și manele p-acolo, deci nu e chiar așa rău!”.

Cât costă un meniu cu şniţel şi cartofi prăjiţi în Mamaia. Mulţi români preferă litoralul din alte ţări

Conform statisticilor, românii trebuie să scoată cu 15% mai mulți bani din buzunar pentru o vacanță pe litoralul din România, iar prețurile care au stârnit cele mai multe reacții negative sunt cele de la mâncare și sezlonguri.