Cât a slăbit Cătălin Zmărăndescu după trei luni la Survivor. „Toate hainele sunt noi, îmi tot cumpăr acum. Am intrat în categoria celor slabi, mă simt foarte bine”

Cătălin Zmărăndescu a slăbit enorm după experiența Survivor. Fostul luptător de MMA a fost plecat trei luni de zile din țară și a rezistat zece săptămâni în concursul ținut în Republica Dominicană.

15 apr. 2022, 23:32
Cât a slăbit Cătălin Zmărăndescu după trei luni la Survivor. „Toate hainele sunt noi, îmi tot cumpăr acum. Am intrat în categoria celor slabi, mă simt foarte bine”

Cătălin Zmărăndescu a mărturisit că a slăbit 29 de kilograme în cele trei luni de Survivor și că se simte foarte bine așa. La începutul competiției avea nu mai puțin de 114 kilograme.

„Am slăbit 29 de kilograme. Încă mai cumpăr haine. Dacă încep să port ceva mai lejer, un pantalon de trening, toată lumea râde de mine și îmi spune să mai bag ceva că arăt băt. Am luat vreo 6-7 kilograme acum, mi-e bine așa. Am început antrenamentele cu copiii mei. La condiție fizică stau foarte bine, sunt sănătos, nu ma doare nimic, mănânc orice. Aseară am mâncat orez”, a dezvăluit Cătălin Zmărăndescu la „Vorbește Lumea”.

Cum l-a schimbat experiența Survivor România. Cătălin Zmărăndescu: „Sunt foarte calm”

Cătălin Zmărăndescu a dezvăluit că de când s-a întors de la Survivor, după toate probele de foc prin care a trecut, acum este foarte calm și liniștit, are mai multe răbdare cu copiii lui și se enervează foarte greu.

„Asta ar trebui să o întrebați pe Luiza, soția mea. Pentru că mi-a spus în felul următor: „măi, băiatule, trezește-te, ești prea calm. Nu mă mai stresează absolut nimic. Eu sunt calm, pe treaba mea. Mi-a dat un refresh înmulțit cu 100 această experiență. Cu copiii sunt foarte calm, multe lucruri pe care le greșeam înainte acum le-am reparat și le repar în continuare. Lipsa mea de răbdare în momentul în care copilul venea și întreba un lucru. Îi explicam ceva și apoi îl lăsam acolo. Acum stau și o jumătate de oră să explic un lucru”.

Fostul boxer a mai povestit că familia lui i-a dus foarte mult dorul în perioada în care a fost plecat, mai ales fetița lui, Matilda. „Cu o seară înainte de eliminare, fetița i-a spus nevestei … mami, eu nu vreau să merg la culcare. dacă tati nu vrea să vină acasă eu mă duc după el și îl aduc acasă”, a povestit el.

Cum sărbătorește Paștele

„Plecăm la finii noștri în Maramureș să mănâncăm bucate tradiționale românești. Acum nu mai număr calorii, am intrat și eu în categoria celor slabi. Așa vreau să și rămân. Am făcut pariul cu nevasta. Dacă peste doi ani de zile nu am același număr de kilograme trebuie să-i fac cadou un geantă Hermes. Iar dacă ea pierde pariul cumpărăm ce mașină îmi doresc eu”, a mai spus Zmărăndescu.

Citește și Adevărul despre relaţiile intime la Survivor România. Zmărăndescu rupe tăcerea: „La băieți nu se mai… nimic”

Citește și Survivor Romania 2022. Reacţia tatălui lui Zmărăndescu: „Băi, Cătăline, nu ai minte!” VIDEO