Cât au ajuns să coste trei zambile în Kaufland, la început de primăvară. Clienții au rămas surprinși

Acum că a venit primăvara, florăriile sunt pline de bărbați care vor să bucure femeile din vieților lor, și nu numai! Dacă nu ai timp să treci pe la o florărie și nimerești într-un supermarket, cum ar fi Kaufland, trebuie să știi și la ce prețuri să te aștepți când vine vorba despre o simplă floare. Iată mai jos detaliile.

01 mart. 2024, 19:59
Cât au ajuns să coste trei zambile în Kaufland, la început de primăvară. Clienții au rămas surprinși

Acum că a venit primăvara, florăriile sunt pline de bărbați care vor să bucure femeile din vieților lor, și nu numai! Dacă nu ai timp să treci pe la o florărie și nimerești într-un supermarket, cum ar fi Kaufland, trebuie să știi și la ce prețuri să te aștepti când vine vorba despre o simplă floare.

Citește și De unde provine carnea de pui de la Kaufland. Puțini români știu ce pun, de fapt, în farfurie

Dacă astăzi a fost 1 martie și florăriile au fost asaltate de românii care au cumpărat atenții pentru femei, urmează și 8 martie, Ziua Femeii.

Desigur, bărbații nu trebuie neapărat să aștepte aceste sărbători pentru a le oferi cadouri femeilor din viețile lor, nu?

Deci, dacă te-ai gândit să faci un cadou simplu, dar simbolic, trebuie să știi și cât costă florile, mai ales că acestea bucură privirile oricărei femei.

Tarabele pline cu mărțișoare au invadat piețele și magazinele din întreaga țară. Astfel, ca și în alți ani, românii se adună în număr mare în fața magazinelor sau a simplelor tarabe de la colțurile străzilor pentru a cumpăra mărțișoare pentru femeile speciale din viața lor.

Deși prețurile au crescut în mod semnificativ în ultimii ani, românii nu renunță la tradiția de a oferi aceste simboluri care marchează sosirea primăverii.

În fiecare an de 1 martie, românii le cumpără mățișoare și flori femeilor și fetelor importante din viața lor. Anul acesta, comercianții au încercat să se întreacă în oferte, ca să atragă clienții.

Cât costă un buchet de zambile în Kaufland

Cel mai bun exemplu este Kaufland, pentru că lanțul de magazine a scos la raft o oferă de nerefuzat.

Un buchet de 3 zambile în magazinele Kaufland din București costă 14,99 lei. Deci, cam atât costă să-i dăruiești cuiva un cadou simplu, dar din suflet!

 

Mărțișorul rămâne simbolul antic ce marchează venirea primăverii și renașterea naturii, iar acest mic obiect, legat de un șnur alb și roșu, este oferit pe 1 Martie pentru a simboliza începutul primăverii.

Tradiția mărțișorului este comună românilor și popoarelor vecine, inclusiv Bulgariei, Albaniei și Macedoniei.

Citește și Mare atenție la cadourile pe care le oferiți primăvara. Ce flori nu se dau de 1 și 8 martie

Deși originile exacte ale mărțișorului nu sunt cunoscute, experții sugerează că acest simbol are rădăcini în cultura daco-tracă, fiind influențat și de tradițiile romane, potrivit Cancan.ro.