Cât au plătit Alex Bodi și Ema Uta pentru un burger în Maldive. Prețul preparatului este unul extrem de piperat

Alex Bodi și Ema Uta petrec clipe de vis într-una dintre locațiile lor favorite, Insulele Maldive. Cât au dat dat aceștia pentru un simplu burger.

09 ian. 2023, 20:49

După vacanța din Alpi, Alex Bodi și Ema Uta au plecat în Insulele Maldive. Stațiunile din această țară sunt unele exclusiviste, dar suma pe care cei doi au plătit-o pentru un burger este echivalentă cu întreținerea pe o lună.

Ema Uta este cea care a dezvăluit prețul uluitor al burgerului. Make-up artistul și iubitul ei au mers la o rulotă la care se vând burgeri, în stațiunea în care se află în vacanță. Suma pe care au scos-o din buzunar pentru produsul fast-food este imensă. Totuși, banii nu sunt deloc o problemă pentru cei doi români.

Citește și: Alex Bodi, în lacrimi pe Instagram. Motivul este chiar fiica lui, Serena. Ce s-a întâmplat cu micuţa?

Chiar dacă burgerul nu arată deosebit ca aspect, faptul că este cumpărat în Maldive îi crește valoarea. Ema Uta a filmat în timp ce burgerul era preparat și a arătat și rezultatul final, postând totul în mediul online, unde a dezvăluit și prețul.

„Pentru cine e interesat: 60 de euro un burger”, a spus aceasta pe Instagram.

Aproximativ 300 de lei a costat un singur preparat de acest fel, deci pentru o masă cei doi au scos din buzunar aproape 600 de lei. Suma nu este deloc una mare pentru ei, deoarece o noapte de cazare în vila în care sunt cazați depășește 3.500 de euro în această perioadă.

Citește și: Iulia Sălăgean a răbufnit pe Instagram. Fosta soţia a lui Alex Bodi nu s-a mai putut abţine: „Dau cu tine de toți pereții”