Gigi Becali, așa cum nu l-ai văzut niciodată! Gest impresionant pe aeroport: „M-a întrebat câți copii am și a scos portofelul!” FOTO

Gigi Becali a plecat pentru câteva zile la Muntele Athos, în Grecia, acolo unde nu a mai fost de când a început pandemia de Covid-19. Patronul celor de la FCSB a avuit parte şi de o experienţă deosebită pe aeroport.

07 apr. 2022, 08:07
Gigi Becali, așa cum nu l-ai văzut niciodată! Gest impresionant pe aeroport: „M-a întrebat câți copii am și a scos portofelul!” FOTO

Gigi Becali, așa cum nu l-ai văzut niciodată! Patronul celor de la FCSB  a fost surprins pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” înainte de plecarea spre Grecia. Acesta a szurprins mai ales prin felul în care era îmbrăcat, iar imaginea postată pe interbet a devenit virală.

Gigi Becali, așa cum nu l-ai văzut niciodată! Gest impresionant pe aeroport: „M-a întrebat câți copii am și a scos portofelul!”

Gigi Becali s-a fotografiat cu un fan, iar acesta a postat fotografia pe contul său de socializare. „L-am întrebat: tăticu’, fac și eu o poză cu tine? Mi-a răspuns afirmativ. Am făcut o poză cu el și m-a întrebat unde mă duc, i-am zis că la muncă. M-a întrebat dacă am copii și când i-a zis că am trei copii, a scos portofelul și mi-a dat 200 de euro, să am pentru ei. Era îmbrăcat foarte simplu, oamenii treceau pe lângă el și nu îl recunoșteau. Eu cred că  Gigi Becali este Dumnezeu pentru mulți oameni care au nevoie. Ajută pe toată lumea fără nici cea mai mică reținere”, a povestit tânărul care s-a fotografiat alături de Gigi Becali.

EXCLUSIV Gigi Becali, dezvăluiri despre război: „Mie nu mi-e frică. Nimeni nu va da nucleara, la palat am buncăr placat cu plumb”

Latifundiarul din Pipera era îmbrăcat foarte modest, în adidaşi, pantaloni de trening, tricou si pulover, iar pe cap avea un fes negru. De altfel, a şi declarat de mai multe ori în ultima perioadă că renunţă la apariţiile spectaculoase şi că alege calea credinţei.

Soția lui Gigi Becali, surprinsă la cumpărături cu nepoata. La 52 de ani, Luminiţa afişează o imagine ireproşabilă. GALERIE FOTO

„Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire peste vreo 10 ani. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile… Eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani. Aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit… Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii. E greu ce vreau, dar nu imposibil”, declara anul trecut Gigi Becali.