Cât câștigă Adi Sînă din nunțile din India. Anca Serea a dat totul din casă: „A avut concerte în India și Pakistan, merge foarte des acolo”

Adi Sînă câștigă o avere din concertele pe care le are în afara țării, mai exact în Asia. Artistul are o mulțime de evenimente private în India și Pakistan, iar cu banii câștigați acolo reușește să-și întrețină foarte bine întreaga familie, pe cei șase copii ai lui.

01 iun. 2022, 11:05
Cât câștigă Adi Sînă din nunțile din India. Anca Serea a dat totul din casă: „A avut concerte în India și Pakistan, merge foarte des acolo”

Adi Sînă câștigă cel mai bine la nunți. Onorariul său poate ajunge și la 7.000 de dolari, iar acești bani nu-i împarte cu nimeni fiindcă prestează singur, fără formație.

Artistul colaborează cu asiaticii din 2011, atunci i s-a propus inclusiv să scrie o piesă pentru coloana sonoră a unui film. Pe lângă Adi Sînă, și Iulia Vântur se bucură de mult succes în India, fosta prezentatoare, care e iubita actorului Salman Khan, are concerte peste concerte și e foarte apreciată.

„Indienii sunt extrem de bogați, plătesc bine mai ales la nunți. Acolo o nuntă ține trei-patru zile, chiar și o săptămână, au momentele lor, cu mulți artiști internaționali”, a mărturisit Anca Serea pentru impact.ro.

Anca Serea a mai spus că soțul ei este și în momentul de față în India, unde a avut multe concerte. „A avut concerte în India și Pakistan. El merge foarte des acolo, are publicul lui, a fost chiar și-n pandemie. Are multe evenimente și private. Cântă la Universități, pe stadioane, unde e nevoie și de poliție”, a adăugat aceasta.

În tot acest timp, Anca a plecat cu cei șase copii la Disneyland de 1 iunie. Fiindcă are frică de avion, a plecat cu trenul și face o oprire de o zi în Austria.

„Am vrut să le fac copiiilor o surpriză de 1 iunie. Vom merge toți, mai puțin Adi, care e plecat din țară, întrucât are concerte în India și Pakistan, și cea mică, Leea, care va rămâne acasă, întrucât mi-ar fi fost greu, singură, și cu ea. Ar fi trebit să le fac programul celor mari în funcție de ea. Rămâne cu mama și cu bona. Cred că va veni și David (n.r. fiul cel mare, care studiază în Olanda), direct la Paris. Mergem la Viena, facem o pauză, apoi la Disneyland”, a mai spus prezentatoarea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)

Citește și Mutare-surpriză pentru Anca Serea. Nu o să mai prezinte Știrile din Sport de la Prima! Schimbarea la care nu se gândea nimeniCitește și Anca Serea, despre relaţia cu Adi Sînă: „Noi suntem foarte diferiți, avem 11 ani împreună”