Mutare-surpriză pentru Anca Serea. Nu o să mai prezinte Știrile din Sport de la Prima! Schimbarea la care nu se gândea nimeni

Știrile Sportive de la Prima TV nu vor mai fi prezentate de Anca Serea. Vedeta prezenta rubrica sportivă din jurnalul de la 18:00, în weekend.

04 feb. 2022, 23:03
Mutare-surpriză pentru Anca Serea. Nu o să mai prezinte Știrile din Sport de la Prima! Schimbarea la care nu se gândea nimeni

Mutare-surpriză pentru Anca Serea. Aceasta ar fi primit o ofertă pentru a fi gazda unei alte emisiuni de la Prima TV, şi anume Supernanny. De altfel, Serea nu a dat încă un răspuns final legat de această ofertă, dar varianta cea mai probabilă ar fi cea negativă.

Mutare-surpriză pentru Anca Serea. Nu o să mai prezinte Știrile din Sport de la Prima! Schimbarea la care nu se gândea nimeni

Potrivit Paginademedia.ro, jurnalele de sport din weekend au fost preluate la prezentare de Maria Iordănescu şi Marina Niţoiu, care sunt la pupitrul ştirilor şi în timpul săptămânii.

Anca Serea a prezentat ştirile sportive de la Prima TV odată cu relansarea Focus, în urmă cu un an.

Între 2018 şi 2020, a fost la Pro TV, undea fost iniţial la Uite cine dansează şi apoi la Măruţă, ca invitat permanent. Înainte de Pro TV, a avut o perioadă la Kanal D, la Teo Show, unde se ocupa de o rubrică. Până la Kanal D, a prezentat ştiri sportive la Prima TV timp de trei ani.

Anca Serea a anunţat că vrea să-şi extindă familia, cu toate că ea şi Adi Sînă au şase copii. Prezentatoarea ştirilor sportive de la Prima TV a mărturisit că îşi mai doreşte un bebeluş, chiar dacă are probleme de sănătate.

„Întotdeauna am zis că-mi plac copiii, cred că e mai mult decât evident lucrul acesta. Îmi doresc să mai facem copii, dar acum cum o vrea Dumnezeu. Nu e nimic senzațional, am o anemie, o problemă de sănătate, dar sunt convinsă că totul se va rezolva. Am un tratament prescris de medic, este un tratament susținut. Deocamdată mă simt bine”, a declarat Anca Serea, conform Click.ro.

La 41 de ani, Anca Serea este mamă a șase copii. Patru dintre aceștia sunt cu Adi Sînă, iar doi copii sunt proveniți din primul său mariaj cu afaceristul Filip Poplingher. Fostul partener de viață a murit în anul 2010. Anca Serea şi Filip Poplingher nu au fost niciodată căsătoriți legal.

„Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă, pentru că am ales să fiu mamă nu a unui singur copil, ci a șase. Sunt o persoană normală, ca și voi, căreia pur și simplu îi plac copiii și adoră să fie mamă. Dar religia nu este un subiect de discuție. Mi s-a întâmplat în decursul carierei mele să primesc o mulțime de întrebări pe această temă, uneori formulate sub formă de reproșuri sau acuzații. Deși, am ajuns să nu mă mai las afectată de ele, nu neg faptul că mă deranjează că atât de mulți oameni se gândesc la aceste lucruri și sunt atât de interesați de religia mea”, a scris prezentatoarea, pe blogul său.

Citește și: Anca Serea a ajuns de urgenţă la spital. Diagnostic teribil pus de medici: boala de care suferă de la 19 ani!