Cât câştigă Gina Pistol pentru o reclamă pe Instagram. Vedeta stă acasă cu Josephine şi îi intră bani în cont

Gina Pistol câştigă o mulţime de bani din activitatea de pe reţelele sociale. Vedeta are mult timp liber, pe care şi-l petrece cu fetiţa ei şi cu Smiley, dar cu toate acestea are grijă să aibă şi venituri importante.

03 aug. 2022, 20:52
Cât câştigă Gina Pistol pentru o reclamă pe Instagram. Vedeta stă acasă cu Josephine şi îi intră bani în cont

Gina Pistol e o mamă devotată. Are grijă de Josephine şi îi acordă o mare parte din timpul ei. Cu toate acestea, vedeta reuşeşte să fie activă şi pe plan profesional. Şi-a rotunjit veniturile din reclamele pe care le postează pe Instagram de fiecare dată când are o colaborare interesantă.

Gina Pistol face bani stând acasă cu Josephine

Gina Pistol a renunţat la contractul de la Antena 1 cu producătorii emisiunii „America Express” fiindcă şi-a dorit să fie prezentă mai mult în viaţa lui Josephine. Chiar dacă a renunţat la o sumă frumuşică de bani, vedeta se descurcă foarte bine şi veniturile din reclame.

Partenera lui Smiley are 1,4 milioane de urmăritori pe Instagram, ceea ce a făcut multe branduri să apeleze la ea pentru a le promova. Pentru postarea unui concurs cu premii, vedeta a încasat nu mai puţin de 5.000 de euro. Gina nu postează prea des despre giveaway-uri, a organizat unul singur de la începutul anului până acum. De asemenea, ca să prezinte un eveniment privat, Gina Pistol e plătită cu 800 de euro.

Citeşte şi Gina Pistol a început să plângă pe Instagram. Ce a păţit iubita lui Smiley: „Da… Sunt bine…”

În ultimii ani, Instagram s-a dezvoltat foarte mult, iar reclamele făcute de diverse persoane publice pe această reţea socială le pot asigura acestora un trai fără griji. Practic, reprezentanţii diverselor branduri apelează la persoane publice care au un număr mare de urmăritori pe reţelele sociale şi le oferă produse gratuite în schimbul promovării.

Cât câştigă Dorian Popa din reclamele de pe Social Media

Dorian Popa este printre influencerii şi artiştii cel mai bine plătiţi și se poate lăuda cu peste două milioane de fani pe Instagram, două milioane pe YouTube și un milion pe Facebook.

Dorian Popa a câştigat peste 100.000 de euro în luna aprilie şi peste 200.000 de euro de la începutul anului 2022. „Aprilie pentru mine a fost o lună foarte bună, îi mulțumesc extrem de mult lui Doamne-Doamne, și sper că Doamne-Doamne simte că pentru mine veniturile financiare nu înseamnă schimbare comportamentală decât în bine. Am făcut vreo 100 și ceva de mii în aprilie, Doamne Ajută! Chiar poate, considerabil mai bine, undeva la 200 și ceva de mii de euro de când a început 2022, asta pe partea de social media vorbim, evident, ceea ce pentru mine este extrem de rewarding”, a spus Dorian Popa.