Cât câştigă Mihai Bendeac după ce şi-a dat demisia de la Antena 1. „Ăsta e salariul meu!”

Mihai Bendeac a rupt contractul pe care îl avea cu Antena 1, acolo unde era jurat la iUmor, iar acum trăieşte doar de salariul pe care îl primește din partea Teatrului de Comedie din București.

14 oct. 2022, 22:21
Cât câştigă Mihai Bendeac după ce şi-a dat demisia de la Antena 1. „Ăsta e salariul meu!”
Cât câştigă Mihai Bendeac după ce şi-a dat demisia de la Antena 1

Cât câştigă Mihai Bendeac după ce şi-a dat demisia de la Antena 1. Mihai Bendeac nu este implicat momentan în niciun alt proiect, deşi s-a zvonit că ar putea ajunge la Pro TV, în juriul de la „Românii au talent”. Până la revenirea în televiziune, actorul trăieşte din salariul pe care îl primește de la Teatrul de Comedie din București.

Citeşte şi: Mihai Bendeac: „Mi-e milă de credincioșii ortodocși”. În ce a ajuns să creadă actorul: „Mi-a schimbat viața”

Mihai Bendeac este implicat în mai multe proiecte teatrale şi a ajuns să primească lunar un salariu lunar de 6.400 de lei, cu care susţine că reuşeşte să se descurce. „Am salariul la teatru 6.400 de lei”, a spus Mihai Bendeac într-o ediție a emisiunii iUmor, în timp ce discuta cu Delia Matache, scrie Cancan.

Citeşte şi: Cu ce post TV poate semna Mihai Bendeac după plecarea de la Antena 1. Ar fi bomba anului pe piaţa media!

Mihai Bendeac este și scenarist și regizor, poziţii pe care le-a avut la serialul „Băieți de oraș”. Înm plus, actorul a decis să doneze toţi bani pe care i-a încasat pentru cartea „Jurnalul unui burlac – Conversații cu mama”.