Cât câștigă pe lună un angajat de la casa de pariuri Superbet

Superbet, fondat în 2008, e liderul pieței de retail din România. De anul acesta operează o rețea de peste 1.000 de agenții și are mai mult de 4.500 de angajați în toate orașele din țară.

25 mart. 2022, 14:38
Cât câștigă pe lună un angajat de la casa de pariuri Superbet

Cât câștigă pe lună un angajat de la casa de pariuri Superbet. În caz că vreți să vă angajați sau doar sunteți curioși ce salarii au angajații care lucrează la casele de pariuri Superbet vă vom spune în următoarele rânduri la ce să vă așteptați.

Atunci când apare un post liber în companie, primii care află sunt angajații. Ei pot aplica în cazul în care vor să avanseze. Apoi, sunt anunțați și cei din afara companiei.

Salariile Superbet pot varia în funcție de oraș. Pentru același post, un angajat poate avea salarii diferite, totul depinde de orașul în care lucrează și de experiență.

În cazul unui casier care are o experiență de mai puțin de un an în domeniu, în Sibiu, el poate încasa un salariu lunar de aproape 1.400 de lei net. Primește, de asemenea, tichete de masă de 300 de lei și bonusuri de 100 de lei lunar.

Lucrurile se schimbă dacă vorbim de un casier cu o experiență de cinci ani. Pentru un post full-time în Satu Mare un casier primește 1.600 de lei lunar, plus un bonus de 175 de lei, tichete de masă de 400 de lei și bacșiș de 100 de lei.

În Constanța, un casier cu experiență de mai puțin de un an, care lucrează full-time, câștigă 2.500 de lei net. Mai primește și un bonus lunar de 200 de lei, tichete de masă de 400 de lei și bacșiș de 500 de lei.

Un casier cu 4 ani de experiență în domeniu, angajat Full time în Cluj-Napoca primește un salariu net lunar de 2.230 de lei, la care se mai adaugă tichete de masă de 320 de lei, un bonus de 250 de lei, bacșiș de 500 de lei, plus alte bonusuri în valoare de 250 de lei lunar.

În 2020, un casier în Iași, angajat Full time, cu o experiență în domeniu de 2 ani avea un salariu net de 1.500 de lei, tichete de masă de 300 de lei, la care se mai adaugă și un bonus lunar de 100 de lei și un bacșiș tot de 100 de lei.

Un reprezentant magazin full-time, cu o experiență de mai puțin de un an, câștigă în 2022 salariul de 2.400 de lei net, plus tichete de masă în valoare de 400 de lei pe lună și bacșiș de 400 de lei.

Beneficii pentru angajații de la Superbet

– Program de lucru flexibil
– Program de formare profesionala – personalizat și adaptat constant nevoilor tale, care, pe lângă module de training online, cuprinde instruire și practica asistata în agenție timp de 30 zile.
– Acces permanent la platforma noastra de e-learning
– Acces la alte programe de dezvoltare personala care te intereseaza
– Acces la servicii de consiliere (sănătate mintală, wellness)
– Oportunitati reale de promovare în pozițiile nou deschise sau vacante din cadrul companiei
– Pauza de masa în intervalul 13:00 – 13:30
– Salariu competitiv + tichete de masa electronice
– Plata orelor suplimentare/ sarbatori legale cu 175%-200% sau zile libere platite
– Bonus de Paste si Bonus de Craciun
– Sistem de bonusare trimestrial – Cash for performance
– Bonus FTD – 200 lei brut pentru fiecare cont online activat cu codul tău de reprezentant
– Bonusuri individuale in functie de proiectele derulate
– Acces simplu si rapid la informații referitoare la concedii, fluturas salariu, adeverinte sau modificari date peronale
– Abonament medical „Expert Ultra” la o retea privata de sanatate
– Polita de asigurare medicala si de viata
– Abonament cu acces in toate locatiile partenere Relax&Sport din tara + acces la sute de antrenamente online.