Cât câștigă Radu Pietreanu, actorul care a jucat rolul lui Costel în Vacanța Mare, pentru un show de umor

Radu Pietreanu, actorul de 58 de ani cunoscut pentru interpretarea rolului lui Costel din "Vacanța Mare", e îndrăgit și admirat de cei mai mulți români pentru talentul de care a dat dovadă. A ajuns foarte repede în inimile telespectatorilor și, cu toate că a trecut atât de mult de la lansarea serialului, încă e ținut minte de foarte mulți.

04 iul. 2022, 16:19
Cât câștigă Radu Pietreanu, actorul care a jucat rolul lui Costel în Vacanța Mare, pentru un show de umor

Radu Pietreanu, actorul de 58 de ani cunoscut pentru interpretarea rolului lui Costel din „Vacanța Mare”, e îndrăgit și admirat de cei mai mulți români pentru talentul de care a dat dovadă. A ajuns foarte repede în inimile telespectatorilor și, cu toate că a trecut atât de mult de la lansarea serialului, încă e ținut minte de foarte mulți.

Radu Pietreanu se ocupă acum cu spectacole de umor. Are reprezentanții prin toată țara, fiind foarte căutat.

Tariful perceput de Radu Pietreanu pentru un spectacol este între 1000 și 1500 de euro. În funcție de eveniment, suma poate ajunge și la 2000 de euro.

Radu Pietreanu a slăbit 30 de kilograme din cauza cancerului la plămâni

Dacă acum are activitate intensă și merge pe la spectacole prin toată țara, în trecut actorul s-a confruntat cu probleme de sănătate deosebit de grave. În cadrul unui podcast susținut de Micutzu, „Costel” a mărturisit că a avut cancer la plămâni, iar boala l-a făcut să piardă 30 de kilograme.

„M-am dus la tratamente, m-am făcut bine. Aflasem de boală în vară. Prin octombrie m-am făcut bine. Am pus mâna pe chitară după trei săptămâni, deși am zis că nu mă mai interesează scena. (…) Mai mult de 20 de minute nu rezistam pe scenă. Încet, încet, mi-am revenit, am reînceput turneele. De fapt, asta mă ține în viață, energia pe care am dezvoltat-o de-a lungul vieții. Liniștea aia pe care am simțit-o atunci, imediat după ce am realizat cu ce boală mă lupt, nu e bună. Liniștea aia arată că ai ieșit din scenă, ai ieșit din rol, ai ieșit din viață. Trebuie să faci ceva”, mărturisise el.

Citește și Radu Pietreanu, diagnosticat cu cancer la plămâni. „Am și murit un pic, eram un cadavru!”

Citește și Radu Pietreanu s-a căsătorit în secret! Cine este şi cu ce se ocupă soţia actorului de la Vacanţa Mare VIDEO