Radu Pietreanu, diagnosticat cu cancer la plămâni. „Am și murit un pic, eram un cadavru!”

Radu Pietreanu a dezvăluit cum a trecut prin cea mai grea perioadă din viaţa lui, după ce a fost diagnosticat cu cancer la plămâni. Comediantul a reuşit să învingă boala după ce şi-a vândut întreaga avere!

14 mai 2022, 10:10
Radu Pietreanu, diagnosticat cu cancer la plămâni. „Am și murit un pic, eram un cadavru!”

Radu Pietreanu, diagnosticat cu cancer la plămâni. Artistul a oferit detalii cutremurătoare despre cea mai grea perioadă din viața lui, după ce a fost diagnosticat cu cancer la plămâni.

Radu Pietreanu, diagnosticat cu cancer la plămâni. „Am și murit un pic, pe lumea cealaltă e liniștite”

Actorul devenit celebru cu „Vacanţa Mare” s-a tratat în Turcia, iar costurile au fost destul de mari. În acea perioadă, a slăbit 36 kilograme, iar din acest motiv se simţea din ce în ce mai rău. „Pot să fiu un exemplu pozitiv pentru cei care o pățesc. Am avut cancer la plămâni. Am intrat în depresie. Când am auzit de cancer, nu știam prea multe. Am și murit un pic, un minut să zic așa. Pe lumea cealaltă e o liniștit. Eu vreau prieteni, vreau gălăgie. Când m-am întors, trecuseră trei săptămâni pe pământ. Eram un cadavru care a stat trei săptămâni pe o canapea, fără să vorbească, fără să mănânce, fără să nimic. Slăbisem 36 de kilograme. De la 96 kg, aveam 60. Când m-am ridicat, am făcut doi pași, am căzut. Nu mai aveam carne între piele și os”, a dezvăluit Radu Pietreanu podcast-ul lui Micutzu.

Radu Pietreanu s-a căsătorit în secret! Cine este şi cu ce se ocupă soţia actorului de la Vacanţa Mare VIDEO

Radu Pietreanu a mărturisit că a fost nevoit să îşi vândă casa pentru a putea duce la bun sfârşit tratamentul. „M-am dus la tratamente, m-am făcut bine. Aflasem de boala în vară. Prin octombrie m-am făcut bine. Am pus mâna pe chitară după trei săptămâni, deși am zis că nu mă mai interesează scena. Mai mult de 20 de minute nu rezistam pe scenă. Încet, încet, mi-am revenit, am reînceput turneele. Cu boala trebuie să cheltui cam toți banii, mi-am vândut și casa din București, tot! M-am mutat la Azuga, mi-au trebuit banii pentru tratament. Dacă aș fi investit, eram un mort bogat acum”, a mai spus Radu Pietreanu.

Alexandru Arşinel, umilit de Radu Pietreanu. Roast-ul scandalos al fostului şef de la Vacanţa Mare VIDEO