Cât câștigă un angajat care lucrează la Kaufland. Banii nu sunt puțini deloc și se oferă și bonusuri considerabille

Kaufland a făcut publice salariile oferite angajaților săi pentru diverse posturi din magazinele din România. Conform anunțurilor de angajare, salariile sunt în funcție de experiență, performanțe și poziție.

20 apr. 2023, 13:31
Cât câștigă un angajat care lucrează la Kaufland. Banii nu sunt puțini deloc și se oferă și bonusuri considerabille

Pentru un lucrător comercial fără experiență, Kaufland oferă salarii începând de la 3.300 de lei brut, pentru un program full-time, bonusuri de masă și operative viabile, dar și creșteri salariale anuale.

Un îngrijitor Kaufland, responsabil cu adunarea cărucioarelor din parcări și menținerea curățeniei, are un salariu de 3.100 de lei brut, adică 1.800 de lei net pentru un program full-time. Contractul de muncă se face pe perioadă nedeterminată, iar angajații primesc bonuri de masă, bonusuri operative viabile, creșteri salariale anuale, concediu de 22 de zile lucrătoare la semnarea contractului și posibilitatea de a beneficia de asigurare de sănătate voluntară.

Citește și Angajări 2023. Joburi în magazinele DM din 11 oraşe. 3.000 de lei net pentru vânzători, bonuri de masă, comision din profit

Angajații au un avantaj dacă au experiență în posturi similare, iar aceștia trebuie să aibă studii medii, disponibilitate de a lucra în ture, amabilitatea, să fie serioși și responsabili.

Pe lângă salariile atractive, angajații Kaufland au și un pachet complet de beneficii. Contractul de muncă e pe durata nedeterminată, iar angajații primesc bonuri de masă, bonusuri operative variabile și creșteri salariale anuale. În plus, concediul de 22 de zile lucrătoare la semnarea contractului crește în funcție de vechimea în companie.

Citește și Pensii 2023. Veste proastă pentru 8 milioane de români, li se golesc conturile de pensii

Cât câștigă un casier la Kaufland

Un casier al companiei Kaufland câştigă, la debut, puţin peste 2000 de lei net. Însă, la această sumă se adaugă diferite pachete de beneficii ce cuprins în special tichete de masă şi bonusuri salariale.

Pe de altă parte, există informaţii conform cărora reprezentanţii Kaufland se laudă cu un plan extrem de eficient de majorare progresivă a salariilor, dar şi cu salariile mai mari oferite pentru funcţiile ce ţin de partea de logistică, precum analist-planificare.