Cât câştigă un animator de petreceri în 2023. Ursitoarele au devenit un „must” la petrecerile de botez

Cât câştigă un animator de petreceri în 2023. În ultima perioadă, au apărut mai multe locuri de muncă, care pot fi practicate de oricine, pentru un venit suplimentar în plus sau chiar ca job permanent. Unul foarte interesant este de ursitoare.

26 apr. 2023, 11:53
Cât câştigă un animator de petreceri în 2023. Ursitoarele au devenit un „must” la petrecerile de botez
Cât câştigă un animator de petreceri în 2023

Cât câştigă un animator de petreceri în 2023. Aceştia a ajuns să fie la mare căutare, iar pentru părinții care organizează botezul copilului, ursitoarele sunt un „must”.

Un anunț recent postat pe Facebook menționează care este salariul și programul de lucru, plus beneficiile, dar și care sunt cerințele pentru animatorii de petreceri.

Citeşte şi: Ziua unui elev de clasa a II-a, sărbătorită în pauza mare cu tort, șampanie, cântăreață de muzică populară, animatori și fotograf

Cât câştigă un animator de petreceri în 2023

Angajatorul oferă la început un salariu de 2000 de lei pentru 60 de ore de muncă. Venitul variază, însă, de performanță sau de locul unde se prestează, orice deplasare în afara orașului fiind plătită suplimentar.

În plus, animatorii de petreceri și ursitoarele au transportul asigurat după ora 22. Iar dacă petrecerea începe după această oră, la fel, angajatorul asigură transportul.

Cei care doresc să fie animatori de petreceri sau adolescente interesate să joace rolul unor ursitoare trebuie să îndeplinească anumite condiții.

De exemplu, vârsta este o condiție – între 18 și 25 de ani. Apoi, cei interesați trebuie să fie joviali și plini de energie, să comunice eficient și să fie disponibili să lucreze full-time. Nu se cere experiență, dar, ca în orice loc de muncă, reprezintă un avantaj.

Și abilitățile artistice sunt apreciate, cum ar fi talentul la pictură și/sau muzică. Se știe că la multe petreceri copiii sunt pictați pe față sau corp, potrivit Gândul.ro.