Cât câştigă un influencer care fumează cannabis pe Instagram. „E job-ul ideal”

Un influencer din SUA şi-a văzut visul devenit realitate atunci când a reuşit să câştige bani din ceea ce îi place să facă cel mai mult: să fumeze cannabis şi să se pozeze în ipostaze sexy. Acum tănăra câştigă 60.000 de dolari pe lună făcând exact ceea ce îi place. 

RomaniaTV.net
04 iun. 2020, 09:10
Cât câştigă un influencer care fumează cannabis pe Instagram. „E job-ul ideal”

Cunoscută drept Sewkey, tănăra de 29 de ani locuieşte în California, SUA, unde cannabisul este legal în scop recreativ, obișnuia să câștige doar 9 dolari pe oră lucând într-un restaurant înainte de a se „reinventa” prin intermediul rețelelor de socializare. 

Sewkey are peste 280.000 de urmăritori pe pagina sa de Instagram, unde are în mare parte poze cu cannabis şi lenjerie intimă. Aceasta şi-a schimbat radical viaţa, iar acum se simte şi mai bine, în ciuda faptului că a luptat ani de zile cu depresia şi anxietatea. 

Citeşte şi: Povestea lui Daniel pare desprinsă din „Breaking Bad”: ziua poliţist, noaptea crescător de cannabis. Cum a reuşit să fure milioane

„Am suferit de depresie de ceva timp după ce am trecut prin câteva experiențe traumatizante și am fost sincer confuză în ceea ce privește locul în care m-a condus în viață. Am decis să apelez la rețelele de socializare pentru a-mi elibera mintea de traume și stres și a fost un fel de o modalitate de a mă reinventa, cum ar fi un buton de resetare. Așa că am luat această decizie calculată și hotărâtă de a deveni un influencer pe Instagram. A fost un mod extrem de bun de a mă concentra pe stabilirea obiectivelor. Un mod de a-mi feri mintea de a rătăci și a fost un mare ajutor pentru starea mea mentală”, a declarat Sewkey. 

Sewkey a recunoscut că fumeză până la 20 de ţigări cu cannabis pe zi, explicând că o menţine „conectată şi calmă”. În prezent este ambasador pentru Raw Rolling Papers, dar Sewkey speră ca într-o bună zi să-și creeze propriul brand de cannabis. Colaborările ei au ajutat-o să câştige pe lună suma de 60.000 de dolari, pe care îi investeşte în continuare în ea şi în contul ei de Instagram. 

Citeşte şi: Rapper controversat, răpit şi torturat până la moarte! Se lăudase cu averea sa pe Instagram

„Succesul prin intermediul social media mi-a schimbat cu adevărat viața. Ajung să fredonez, să fumez și să fiu eu însămi, drăguță, sexy și jucăuşă. E job-ul ideal”, mărturiseşte Sewkey. 

Sewkey a vorbit şi despre modul în care cannabisul a ajutat-o cu anxietatea și depresia.

„Marijuana este într-adevăr un zeu și are multe efecte terapeutice! Îmi place să rulez, este extrem de relaxant. Motivul pentru care am adăugat canabisul în brandul meu este acela că ador să fumez. Am simțit că realizarea amprentei în lumea canabisului este un obiectiv principal pentru mine”, a adăugat aceasta.