Cât câștigă un Moș Crăciun în București. Cererea este foarte mare, așa că părinții trebuie să se grăbească

Moș Crăciun este cel mai important personaj de la serbările de iarnă școlare, așa că programările au început încă din luna octombrie.

13 dec. 2022, 16:51
Cât câștigă un Moș Crăciun în București. Cererea este foarte mare, așa că părinții trebuie să se grăbească
Ce salariu câștigă Moș Crăciun

Milioane de copii așteptă cu nerăbdare întâlnirea cu Moș Crăciun, așa că părinții, dar și educatorii, fac tot posibilul de a-l aduce pe îndrăgitul personaj la petrecerile de sărbători.

Majoritatea evenimentelor au loc în aceleași zile și ore, așa că o parte din cadouri vor fi împărțite anul acesta de doamna Crăciun sau de spiridușii lui Moș Crăciun.

„Programările au început pentru Moș din luna octombrie, chiar după Halloween a fost deja o explozie și Moșul e foarte aglomerat, se pregătește acolo de zor. Doamna Crăciun i-a făcut biscuiței, cozonăcei să îl înzdrăvenească un pic pentru sărbători”, a declarat Raluca, angajată a unei firme de evenimente, pentru observatornews.ro.

Citește și: Cea mai frumoasă amintire de Crăciun a lui Andrei Aradits este şi cea mai tristă: „Nu am cum să uit lacrimile celor care auzeau colindele pentru ultima oară”

Moș Crăciun va fi cel mai ocupat în săptămâna dinaintea ajunului.

„Intervalele de dimineaţă sunt ocupate, după-masă sunt serbări de la ora 16 până la ora 18. Ultima serbare ar fi de la ora 18, până la ora 19 durează. În weekend nu sunt serbări, mai mult sunt evenimente pentru corporaţii.”, a spus Luminița iordan, organizator de evenimente.

Ce salariu are Moș Crăciun

Tariful Moșului este cuprins între 300 și 500 de lei pe oră, iar de multe ori, pentru o grupă de 30 copii , o oră nu este de ajuns. Timpul trece foarte repede, așa că părinții caută alternative pe WhatsApp.

Celelalte personaje, precum spiridușii și doamna Crăciun, costă mai puțin, dar copiii sunt cu adevărat impresionați de un Moș autentic.

Citește și: Prime de Crăciun şi tichete cadou. Ce angajaţi primesc 450 de lei pe card înainte de Sărbători