Prime de Crăciun şi tichete cadou. Ce angajaţi primesc 450 de lei pe card înainte de Sărbători

Angajații de la societățile aflate în subordinea Consiliului Local Ploiești au parte, de Sărbătorile de Iarnă, de prime sau tichete cadou. Cea mai mare primă este acordată la SC Hale și Piețe, respectiv 450 de lei brut.

13 dec. 2022, 16:44
Prime de Crăciun şi tichete cadou. Ce angajaţi primesc 450 de lei pe card înainte de Sărbători

De două ori pe an, respectiv de Paște și de Crăciun, conform contractelor colective de muncă, angajații de la societățile aflate în subordinea Consiliului Local Ploiești, beneficiază de prime sau tichete cadou.

Tichete cadou la TCE Ploiești

Anul acesta, angajații de la Transport Călători Express au primit tichete cadou, cu o valoare de 300 de lei.

„Se acordă tichete cadou, cu o valoare de 300 de lei, conform legii, în baza contractului colectiv de muncă”, a precizat Nicolae Alexandri, directorul TCE Ploiești, potrivit Observatorulph.ro.

Prime de 450 de lei la SC Hale și Piețe

Angajații de la SC Hale și Piețe au primit deja, încă de la finele lunii noiembrie, o primă cadou pentru Crăciun în valoare de 450 de lei.

„Angajații de la SC Hale și Piețe au beneficiat de prime cadou, conform contractului colectiv de muncă, în valoare de 450 de lei net”, a precizat Răzvan Lungu, directorul SC Hale și Piețe.

Tichete cadou la RASP Ploiești

Angajații de la Regia Autonomă de Servicii Publice (RASP) Ploiești beneficiază de tichete cadou de sărbători.

Personalul cu contract de muncă, potrivit directorului RASP Ploiești, Zoia Staicu, vor primi tichete cadou în valoare în valoare de 300 de lei, neimpozabili, conform art. 142 din Codul fiscal.

Prime de 250 de lei la SGU Ploiești

Directorul SGU Ploiești, Adrian Semcu, a precizat că angajații Servicii Gospodărire Urbană (SGU) Ploiești primesc de sărbători prime în cuantum de 250 de lei, conform contractului de muncă.

Prime pentru angajați și tichete cadou pentru salariații care au copii, la SC Termo Ploiești

La SC Termo Ploiești, noul operator care asigură agent termic în sistem centralizat la nivelul Ploieștiului, angajații vor primi prime, iar salariații cu copii vor avea parte și de tichete cadou, conform contractului colectiv de muncă.

Astfel, potrivit directorului SC Termo Ploiești, Cristian Ungureanu, angajații vor primi prime de Crăciun cu o valoare de 300 de lei brut, iar pentru salariații care au copii cu vârsta de până la 16 ani se acordă tichete cadou cu o valoare de 160 de lei.

Citeşte şi: Vești bune pentru transportatori! Scade vârsta minimă necesară pentru obținerea permiselor de conducere din categoriile C și D