Cât cere Inna pe un concert, în plină pandemie. Este una dintre artistele de top din România

Cât cere Inna pe un concert, în plină pandemie. Este una dintre cele mai apreciate artiste, care se bucură de un real succes atât pe piaţa muzicală din România, cât şi pe cea internaţională. Pentru că a evoluat foarte mult în ultimii ani, cântăreaţa are şi un tarif pe măsură.

18 ian. 2022, 11:10
Cât cere Inna pe un concert, în plină pandemie. Este una dintre artistele de top din România
Cât cere Inna pe un concert, în plină pandemie

Cât cere Inna pe un concert. Au apus vremurile în care Inna bifa orice eveniment, pe două, trei sute de euro, doar pentru a se face remarcată.

Cât cere Inna pe un concert

Artista de la malul mării a devenit cunoscută la nivel internațional, iar acest lucru se reflectă și în veniturile substanțiale pe care le are.

Acum, Inna ar cere 15.000 de euro pentru un concert, dar ar avea și câteva pretenții menite să facă deplasarea cât mai comodă, atât pentru ea, cât și pentru staff-ul ei.

Citeşte şi: Inna, apariție incendiară pe internet! Pozele au creat o adevărată isterie printre urmăritorii săi: „Prin asta arăți talentul muzical?!”

Ce spune Inna despre planurile cu Deliric

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, pe care, la început, au ţinut-o ascunscă de ochii publicului. Acum, nu se mai feresc şi împărtăşesc sentimentele, dar şi planurile de viitor.

Anul 2021 a fost unul foarte bun pentru Inna, atât pe plan profesional, cât şi pe cel personal. Succesul nu a venit doar în muzică, ci şi în alte proiecte, pe care cântăreaţa le-a derulat în acest an.

2021 a fost un an excelent și sunt super recunoscătoare! A fost un an cu multe piese lansate, cu colaborări cu artiști mari, pe care îi apreciez, cum ar fi Alok, DJ-ul numărul 5 în lume, Sofi Tukker și cea mai recentă colaborare cu Sean Paul pentru ”Up”.

În plus, am avut concerte, am făcut cel de-al doilea sezon de „Dance Queen’s House”, o sesiune muzicală de 16 zile cu multă distracție, surprize, cu 8 episoade pe canalul meu de YouTube, în urmă căreia voi lansa un nou album.

Am făcut parte din cel de-al doilea sezon de Masked Singer, în calitate de detectiv, am lansat propria mea colecție cu About You, am avut multe proiecte frumoase de care sunt încântată.

Un an bun în care am avut și am în continuare oameni dragi, familie, prieteni, echipă”, a declarat Inna pentru Click.ro.