Cât costă cazarea în Poiana Brașov de Paște. Prețuri pentru trei nopți la un hotel de trei stele

Paștele se apropie cu pași grăbiți. Mai sunt doar câteva zile până la cea mai mare sărbătoare a anului, iar proprietarii unităților de cazare din țară au început deja pregătirile

31 mart. 2023, 21:40
Cât costă cazarea în Poiana Brașov de Paște. Prețuri pentru trei nopți la un hotel de trei stele

Și în Poiana Brașov se fac pregătiri intense pentru Paște. Proprietarii hotelurilor vin cu oferte atrăgătoare pentru turiști. Locurile pentru cazare sunt limitate, iar multe unități de cazare deja au toate camerele ocupate.

La Brașov mai sunt foarte puține locuri de cazare și destul de scumpe. În schimb, în stațiunea mehedițeană Bala încă sunt locuri libere, iar prețurile sunt destul de avantajoase. Proprietarii hotelurilor vin cu oferte avantajoase pentru turiști, care includ o mulțime de facilități. În această destinație cel mai des merg persoanele în vârstă pentru a se trata de bolile reumatismale.

Citește și Vacanțele în Thassos, insula elenă preferată de români, se scumpesc cu 10%. Cât ar trebui să scoateți din buzunar pentru cazare

„Avem, pentru o persoană, pachetul de trei nopți de cazare, la prețul de 800 de lei. Acest preț include masa festivă, muzică și un meniu specific Paștelui”, a spus Mihaela Cerbu, recepționer hotel.

Cât costă cazarea în Poiana Brașov

În ceea ce privește cazarea în Poiana Brașov, serviciile de trei stele ofereau pachete cu 175 de euro, adică aproximativ 860 de lei de persoană, însă apartamentele sunt acum ocupate. Pentru camerele de 4 stele, turiștii plătesc 210 euro (1.031 lei) de persoană, timp de 3 zile și cu mic dejun pascal. Tot aici, tarifele destinate serviciilor de 5 stele sunt mult mai mari și pornesc de la 335 de euro, adică aproximativ 1.650 de lei pentru o singură persoană, timp de 3 nopți.

Citește și Cât costă cazarea în Mamaia de 8 martie. Hotelurile profită din plin de ocazie. Iată ce sumă trebuie să scoți din buzunar pentru o minivacanță de vis

„Pentru serviciile de trei stele am avut pachete cu 175 de euro de persoană. S-au epuizat, s-au epuizat și pachetele pentru apartamente. Mai avem camere cu patru stele, de la 210 euro de persoană, trei zile, cu mic dejun pascal și acces la spa și la facilitățile hotelului”, a spus Gabriel Roșca, manager hotel.