Cât costă cazarea în Mamaia de 8 martie. Hotelurile profită din plin de ocazie. Iată ce sumă trebuie să scoți din buzunar pentru o minivacanță de vis

Ziua Femeii este o ocazie specială pentru doamne și domnișoare să fie răsfățate de parteneri, iar un weekend petrecut la malul mării poate fi opțiunea perfectă. Iată cât trebuie să scoți din buzunar pentru un 8 martie superb în Mamaia.

06 mart. 2023, 10:48
Cât costă cazarea în Mamaia de 8 martie. Hotelurile profită din plin de ocazie. Iată ce sumă trebuie să scoți din buzunar pentru o minivacanță de vis

Ziua de 8 martie este o ocazie pe care multe dintre noi o sărbătorim. Fie că e vorba de o petrecere între fete, fie că iubitul sau soțul are ocazia perfectă pentru a-și răsfăța partenera, este una dintre ocaziile de care lumea profită pentru a petrece clipe frumoase. Hotelurile de pe litoral profită din plin de această sărbătoare, pregătind pachete și oferte pentru doamne și domnișoare. Cu această ocazie, hotelurile din Mamaia au atins un nou record. Iată câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru două nopți de cazare în cele mai fițoase locuri de pe litoral.

Citește și: VIDEO + FOTO: Cratere ca pe lună, la Mamaia. Cum s-a transformat plaja lărgită după primele furtuni

Ziua Femeii este una dintre cele mai așteptate sărbători, în special de doamne și domnișoare, care vor să fie răsfățate și să primească toată atenția celor din jur. Cluburile și hotelurile au profitat din plin de acest moment pentru a organiza eveniment dedicate sexului frumos. Mai multe doamne și domnișoare au luat decizia de a petrece acestă zi pe malul mări, unde au putut cumpăra pachete speciale. Adiminstratorii de hoteluri s-au pregătit intens pentru acest weekend, care se anunță a fi unul plin.

Cât costă să petreci 8 martie la Mamaia

Prețurile sunt și ele record. De exemplu, un cuplu care a ales să petreacă Ziua Femeii într-un hotel de lux, de 4 stele, trebuie să scoată din buzunar 1.800 de lei. Pentru această sumă sunt incluse mai multe lucruri, printre care, o cină festivă și băuturi. Pentru servicii extra, precum împachetări cu ciocolată, doamnele sau iubiții lor vor scoate din buzunar între 99 și 275 de lei.

„Avem un pachet special creat, The power of a beautiful woman se numește. O zi de relaxare la SPA. O împachetare cu ciocolată naturală plus un masaj de relaxare cu ulei cald de ciocolată 275 de lei pachetul”, a spus Costina Ciorbariu, managerul unui hotel din Mamaia, potrivit stirileprotv.ro.

„O formație, foarte bună, dansuri grecești, ca băutură am pregătit un free bar, doamnele pot consuma orice tip de băutură și alcoolică și non alcoolică”, a completat Nicu Roșu, organizator evenimente.

Cu toate că majoritatea hotelurilor din Mamaia sunt deja pline în această perioadă, agențiile de turism mai au câteva oferte care sunt potrivite pentru doritori. De exemplu, pentru 3 nopți petrecute într-un hotel de 4 stele din Roma, un cuplu va scoate din buzunar 1.720 de lei. Și Milano este o opțiune potrivită pentru un cumplu care vrea să sărbătorească 8 martie. În perioada 8-11 martie 2023, pentru hoteluri de 3 și 4 stele suma cheltuită poate fi de 1.611 lei, 1.659 lei sau 1.738 lei.

Citește și: Restaurantele din Cluj s-au luat la întrecere cu cele din Mamaia. Câți bani a scos din buzunar un turist pentru un burger: ”Cică Mamaia e scumpă!”