Cât costă cazarea la hotelul de la mare al lui Gigi Becali. Pentru o noapte trebuie să achiţi cât un salariu şi jumătate!

Gigi Becali a dat lovitura cu hotelul de la mare pe care l-a cumpărat de la Ioan Niculae. Stabilimentul din Venus are cinci stele, iar preţurile sunt pe măsură!

30 mai 2022, 13:28
Cât costă cazarea la hotelul de la mare al lui Gigi Becali. Pentru o noapte trebuie să achiţi cât un salariu şi jumătate!
Cât costă cazarea la hotelul de la mare al lui Gigi Becali

Cât costă cazarea la hotelul de la mare al lui Gigi Becali. După ce a investit milioane de euro în renovări, latifundiarul din Pipera va inaugura Becali Hotels. Începând cu luna iunie, turiștii care își permit se pot caza la hotelul de cinci stele de pe plaja din stațiunea Venus.

Cât costă cazarea la hotelul de la mare al lui Gigi Becali. Pentru o noapte trebuie să achiţi cât un salariu şi jumătate!

Becali Hotels are 70 de camere duble, 54 fiind cotate la cinci stele și 16 clasificate la patru stele. de asemenea, există și zece camere de tip family și 12 apartamente. În ceea ce privește cazarea, așa cum era de așteptat, prețurile sunt pe măsură. Doritorii ar trebui să scoată din buzunare cel puțin 200 de euro pentru o noapte de cazare, într-o cameră de două persoane!

Becali Hotels se deschide luna viitoare în staţiunea Venus. Fiica cea mare a lui Gigi Becali se ocupă de afacerile pe litoral ale patronului FCSB

Cea care se va ocupa de afacerea de pe litoral a familiei este Theodora Becali, fiica cea mare a latifundiarului. Pentru acest hotel, Gigi Becali a plătit 6,8 milioane de euro, la o licitație care a avut loc în 2019. Latifundiarul ar fi investit alte 10 milioane de euro pentru renovări. „L-am luat pentru familie mai mult. Nu mă interesează pe mine partea hotelieră, l-am luat pentru că era omul la pușcărie și să nu-i ia altul hotelul. Mă gândesc dacă să i-l vând. Dacă mă înțeleg cu el, dacă îmi dă banii să și câștig ceva, i-l dau înapoi omului”, a declarat la acea vreme Gigi Becali pentru economica.net.

Gigi Becali şi-a cumpărat un hotel la mare. Câţi bani a plătit latifundiarul din Pipera

„Fostul hotel Inter se va deschide în iunie sub denumirea Becali Hotels și va fi catalogat la 5 stele. Am făcut puține modificări la exterior, la plajă, la șezlonguri. De la anul ne propunem să facem și schimbări la interior. Deocamdată vrem să vedem cum ne descurcăm cu acest hotel, iar pe viitor, dacă ne acomodăm cu o astfel de afacere, vom analiza și varianta extinderii pe acest segment. Nu avem încă o gândire în acest sens. S-a ivit oportunitatea de a cumpăra acest hotel de la Interagro și vrem să îl facem funcțional. Sunt clienți ai hotelului care vin aici în fiecare an. Hotelul arată foarte bine. Mare lucru nu ai ce să schimbi nici în interior, din punct de vedere al mobilierului”, a declarat, pentru profit.ro, Mihai Mincu, soţul Theodorei Becali.