Cât costă o masă cu peşte la restaurantul de lângă Dunăre al lui Mircea Dinescu. Clienţii norocoşi pot gusta mâncarea făcută chiar de poet

Poetul şi eseistul Mircea Dinescu este cunoscut ca un împătimit ai artei culinare, astfel că acesta are şi două restaurante, unul în Centrul Vechi al Capitalei, iar celălalt în comuna Cetate, din judeţul Dolj, chiar lângă Dunăre.

08 dec. 2023, 10:39
Cât costă o masă cu peşte la restaurantul de lângă Dunăre al lui Mircea Dinescu. Clienţii norocoşi pot gusta mâncarea făcută chiar de poet

Mircea Dinescu a investit foarte mult în afacerile sale și a pus mult suflet, mai ales în restaurantul La Cetate din comuna cu același nume din județul Dolj. Acest lucru este dovedit de oamenii care sunt foarte încântați de meniul pe care îl recomandă.

La Cetate este un spaţiu în stil han, care pe lângă restaurant are şi spaţiu de cazare, cu camere decorate tradiţional, foarte apreciate de cei care i-au trecut pragul. O masă la celebrul restaurant al lui poetului oltean nu este deloc scumpă, o ciorbă din peşte proaspăt având un preţ de 25 de lei, iar un crap prăjit 45 de lei.

Recenziile localului La Cetate sunt unele foarte bune, astfel că se poate trage concluzia că preparatele merită toţi banii, mai ales pentru clienţii care au norocul de a se bucura şi de compania lui Dinescu, care poate fi întâlnit des în restaurant, unde unoeri găteşte chiar el.

„Merită o vizită cel puțin. Cu puțină șansă poți afla chiar de la maestrul Dinescu povestea localului. Camere drăguțe cu tot ce ai nevoie, a fost cald și plăcut, ținând cont că peste noapte se lasă frigul.

Citeşte şi: Cu ce se ocupă acum soția lui Serghei Mizil. Cora s-a reprofilat după ce a primit un mesaj vocal dintr-o altă dimensiune: „Am înțeles destul de repede”

Obișnuiți-vă însă cu gândul că sunteți în natură cu tot ce are aceasta. Toate încăperile sunt decorate frumos, în stil tradițional, cu obiecte vechi. Mâncare excelentă și apusuri superbe pe Dunăre”, este comentariul lăsat pe Internet de cineva care a mâncat în localul poetului, potrivit Fanatik.

„Mâncare excelentă, personal amabil și politicos”, „Am mâncat un pește proaspăt, prăjit cu mujdei și mămăliguță. Excelent!” sau „Locația este ok, la fel și mâncarea”, sunt alte recenzii lăsate de oameni pentru restaurantul La Cetate a lui Mircea Dinescu.

Pe de altă parte, localul a primit și comentarii mai puțin plăcute. Unele persoane consideră că poetul nu are suficienți angajați, mai ales în plin sezon sau în timpul prânzului. Alții consideră că prețurile nu sunt tocmai mici.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, cuvinte dure la adresa Iuliei Albu după ce designerul i-a criticat ținuta: „Am ajutat-o atunci când era cu găina pe cap sau în brațe, nimeni nu îi dădea atenție”