Cât costă o masă cu peşte la restaurantul de lângă Dunăre al lui Mircea Dinescu. Clienţii norocoşi pot gusta mâncarea făcută chiar de poet

Poetul şi eseistul Mircea Dinescu este cunoscut ca un împătimit ai artei culinare, astfel că acesta are şi două restaurante, unul în Centrul Vechi al Capitalei, iar celălalt în comuna Cetate, din judeţul Dolj, chiar lângă Dunăre.
Mircea Filipescu
08 dec. 2023, 10:39
Cât costă o masă cu peşte la restaurantul de lângă Dunăre al lui Mircea Dinescu. Clienţii norocoşi pot gusta mâncarea făcută chiar de poet

Mircea Dinescu a investit foarte mult în afacerile sale și a pus mult suflet, mai ales în restaurantul La Cetate din comuna cu același nume din județul Dolj. Acest lucru este dovedit de oamenii care sunt foarte încântați de meniul pe care îl recomandă.

La Cetate este un spaţiu în stil han, care pe lângă restaurant are şi spaţiu de cazare, cu camere decorate tradiţional, foarte apreciate de cei care i-au trecut pragul. O masă la celebrul restaurant al lui poetului oltean nu este deloc scumpă, o ciorbă din peşte proaspăt având un preţ de 25 de lei, iar un crap prăjit 45 de lei.

Recenziile localului La Cetate sunt unele foarte bune, astfel că se poate trage concluzia că preparatele merită toţi banii, mai ales pentru clienţii care au norocul de a se bucura şi de compania lui Dinescu, care poate fi întâlnit des în restaurant, unde unoeri găteşte chiar el.

„Merită o vizită cel puțin. Cu puțină șansă poți afla chiar de la maestrul Dinescu povestea localului. Camere drăguțe cu tot ce ai nevoie, a fost cald și plăcut, ținând cont că peste noapte se lasă frigul.

Citeşte şi: Cu ce se ocupă acum soția lui Serghei Mizil. Cora s-a reprofilat după ce a primit un mesaj vocal dintr-o altă dimensiune: „Am înțeles destul de repede”

Obișnuiți-vă însă cu gândul că sunteți în natură cu tot ce are aceasta. Toate încăperile sunt decorate frumos, în stil tradițional, cu obiecte vechi. Mâncare excelentă și apusuri superbe pe Dunăre”, este comentariul lăsat pe Internet de cineva care a mâncat în localul poetului, potrivit Fanatik.

„Mâncare excelentă, personal amabil și politicos”, „Am mâncat un pește proaspăt, prăjit cu mujdei și mămăliguță. Excelent!” sau „Locația este ok, la fel și mâncarea”, sunt alte recenzii lăsate de oameni pentru restaurantul La Cetate a lui Mircea Dinescu.

Pe de altă parte, localul a primit și comentarii mai puțin plăcute. Unele persoane consideră că poetul nu are suficienți angajați, mai ales în plin sezon sau în timpul prânzului. Alții consideră că prețurile nu sunt tocmai mici.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, cuvinte dure la adresa Iuliei Albu după ce designerul i-a criticat ținuta: „Am ajutat-o atunci când era cu găina pe cap sau în brațe, nimeni nu îi dădea atenție”

 

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!