Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Gică Hagi. Românii de rând doar visează la aşa ceva!

Gigi Hagi a investit o parte din banii câștigați într-un hotel de lux de la malul mării. Iaki este încadrat la patru stele, are 122 de camere, iar capacitatea maximă de cazare e de 244 de persoane.

31 mai 2022, 11:51
Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Gică Hagi. Românii de rând doar visează la aşa ceva!
Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Gică Hagi

Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Gică Hagi. „Regele” a decis cu mai mulţi ani în urmă să-și deschidă un hotel de lux pe litoralul românesc, mai exact în stațiunea Mamaia.

Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Gică Hagi. Românii de rând doar visează la aşa ceva!

Prețurile variază în funcție camera aleasă, dar și de facilități. De exemplu, pentru în perioada 1-7 iulie, prețul pentru o nopate este de aproape 200 de euro, fiind inclus și micul dejun, în cameră dublă. Dacă vreți aceeași cameră, dar cu vedere la mare, atunci trebuie să plătiți în plus. Pentru sejururi de cel puâin patru zile, preţul de pornire, în august, este de 800 de euro pe sejur, conform site-urilor pe care poţi face rezervări online.

Cât costă cazarea la hotelul de la mare al lui Gigi Becali. Pentru o noapte trebuie să achiţi cât un salariu şi jumătate!

Gică Hagi a vrut să-și vândă hotelul pentru a investi la Academie

Ioan Becali a dezvăluit acum ceva timp că Gică Hagi a fost la un pas de a renunța la hotel. Mai exact, el intenționa să-l vândă și banii obținuți să-i investească în Academia de fotbal care îi poartă și numele. „Până la 30 de ani, Hagi nu avea bani să construiască academia. Între 30 și 36 de ani a tras ca niciodată și a reușit să facă bani. Hagi a fost aproape și era decis să vândă hotelul pe 10-15 milioane ca să îi bage în această infrastructură. Și vă dați seama că avea doi copii, soție, Ianis nu era cel de azi, nu știa dacă va ajunge fotbalist. Îi spuneam că Farul are stadion. Nu, el a vrut stadionul lui, parcela lui. Farul i-a întors spatele, el a luat taurul de coarne și a făcut ce are astăzi”, spunea Ioan Becali.

Simona Halep și-a inaugurat un nou hotel la mare. Cât costă o noapte de cazare în resortul de lux